Registrácia hosťa Prihlásenie

Profesionální nakládání s odpady ve Zlínském kraji - Odpady Kojecký

Naše firma, Odpady Kojecký, se již od roku 1991 specializuje na kompletní nakládání s odpady pro firmy i soukromé osoby. Díky moderní technice a důrazu na dodržování platné legislativy poskytujeme kvalitní a spolehlivé služby. Zajišťujeme komplexní řešení v oblasti odvozu fekálií, vývozu septiků, žump a jímek a ekologické likvidace odpadů.

Odvoz fekálií na Moravě a Zlínsku

Mnoho domácností a firem není napojeno na veřejnou kanalizaci nebo nemá výkonnou čističku odpadních vod. Tento problém se týká i mnoha rekreačních chat a chalup v odlehlých částech Zlínského kraje. V takových případech je nutné pravidelně vyvážet fekálie ze septiků. Naše firma, vedená panem Stanislavem Kojeckým z obce Ludslavice, nabízí spolehlivé a odborné služby v této oblasti. Kromě odvozu fekálií se zaměřujeme také na proplach septiků, žump a jímek, což zajišťuje jejich správnou funkčnost a dlouhou životnost.

Vývoz septiků, žump a jímek

Specializujeme se na odvoz a likvidaci odpadů, což zahrnuje i řádný proplach septiků, žump a jímek. Naše služby zahrnují také vývoz kalů z čističek a tukových kuchyňských lapolů. Pro zákazníky ze stavebnictví nabízíme čištění fekálních kontejnerů a sociálních zařízení umístěných na staveništích. Díky našemu modernímu vybavení a zkušeným pracovníkům můžeme zaručit vysokou úroveň služeb a spokojenost zákazníků.

Ekologická likvidace odpadů

Všem zákazníkům, ať už fyzickým nebo právnickým osobám, vystavujeme po dokončení vývozu doklad o ekologické likvidaci všech likvidovaných odpadů. Naši pracovníci jsou profesionálové s bohatými zkušenostmi, kteří uplatňují své dovednosti ve prospěch zákazníků. S námi máte jistotu, že váš septik či žumpa nepřeteče. Nabízíme možnost pravidelného vyvážení a ekologické likvidace odpadů, čímž vám odpadnou starosti s vyřizováním potřebných dokladů požadovaných kontrolními orgány. Součástí našich služeb je i proplach a vyčištění septiků, jímek, žump a dalších odpadních zařízení.

Kde provádíme naši činnost?

Naše služby jsou dostupné nejen ve Zlíně, ale i v dalších městech a obcích Zlínského kraje. Poskytujeme jak pravidelné, tak jednorázové vyvážení odpadních zařízení. Čekací lhůty jsou u nás velmi krátké, a v případě nenadálého problému či havárie k vám okamžitě přijedeme. Působíme ve městech jako Kroměříž, Valašské Meziříčí, Uherský Brod, Vizovice, ale také v menších obcích všech okresů, včetně Zlína, Vsetína, Kroměříže a Uherského Hradiště. Rádi přijedeme i do malých obcí, jako jsou Babice, Dřínov, Hluk a další.

Firma, Odpady Kojecký, je zde proto, aby vám poskytla profesionální a spolehlivé služby v oblasti odvozu a likvidace odpadů. Díky našim zkušenostem a modernímu vybavení se postaráme o vaše odpadní zařízení, abyste měli jistotu, že vše bude fungovat bez problémů. Objednejte si naše služby a přesvědčte se o naší profesionalitě a spolehlivosti.

Firmy

Aktuálne informácie o firmách a službách zo všetkých regiónov Slovenskej republiky

viac ako 78 694 firiem
Nájsť firmu

Dopyty

Dopyty zo SR a celého sveta a verejné zákazky zo SR a ČR.

presne 18 dopytov
Dopyty

Tovar

Navštívte nákupnú galériu tovaru a výrobkov našich klientov.

viac ako 2 833 položky
Nájsť tovar