Guest registration Login

Profesionální nakládání s odpady ve Zlínském kraji - Odpady Kojecký

Naše firma, Odpady Kojecký, se již od roku 1991 specializuje na kompletní nakládání s odpady pro firmy i soukromé osoby. Díky moderní technice a důrazu na dodržování platné legislativy poskytujeme kvalitní a spolehlivé služby. Zajišťujeme komplexní řešení v oblasti odvozu fekálií, vývozu septiků, žump a jímek a ekologické likvidace odpadů.

Odvoz fekálií na Moravě a Zlínsku

Mnoho domácností a firem není napojeno na veřejnou kanalizaci nebo nemá výkonnou čističku odpadních vod. Tento problém se týká i mnoha rekreačních chat a chalup v odlehlých částech Zlínského kraje. V takových případech je nutné pravidelně vyvážet fekálie ze septiků. Naše firma, vedená panem Stanislavem Kojeckým z obce Ludslavice, nabízí spolehlivé a odborné služby v této oblasti. Kromě odvozu fekálií se zaměřujeme také na proplach septiků, žump a jímek, což zajišťuje jejich správnou funkčnost a dlouhou životnost.

Vývoz septiků, žump a jímek

Specializujeme se na odvoz a likvidaci odpadů, což zahrnuje i řádný proplach septiků, žump a jímek. Naše služby zahrnují také vývoz kalů z čističek a tukových kuchyňských lapolů. Pro zákazníky ze stavebnictví nabízíme čištění fekálních kontejnerů a sociálních zařízení umístěných na staveništích. Díky našemu modernímu vybavení a zkušeným pracovníkům můžeme zaručit vysokou úroveň služeb a spokojenost zákazníků.

Ekologická likvidace odpadů

Všem zákazníkům, ať už fyzickým nebo právnickým osobám, vystavujeme po dokončení vývozu doklad o ekologické likvidaci všech likvidovaných odpadů. Naši pracovníci jsou profesionálové s bohatými zkušenostmi, kteří uplatňují své dovednosti ve prospěch zákazníků. S námi máte jistotu, že váš septik či žumpa nepřeteče. Nabízíme možnost pravidelného vyvážení a ekologické likvidace odpadů, čímž vám odpadnou starosti s vyřizováním potřebných dokladů požadovaných kontrolními orgány. Součástí našich služeb je i proplach a vyčištění septiků, jímek, žump a dalších odpadních zařízení.

Kde provádíme naši činnost?

Naše služby jsou dostupné nejen ve Zlíně, ale i v dalších městech a obcích Zlínského kraje. Poskytujeme jak pravidelné, tak jednorázové vyvážení odpadních zařízení. Čekací lhůty jsou u nás velmi krátké, a v případě nenadálého problému či havárie k vám okamžitě přijedeme. Působíme ve městech jako Kroměříž, Valašské Meziříčí, Uherský Brod, Vizovice, ale také v menších obcích všech okresů, včetně Zlína, Vsetína, Kroměříže a Uherského Hradiště. Rádi přijedeme i do malých obcí, jako jsou Babice, Dřínov, Hluk a další.

Firma, Odpady Kojecký, je zde proto, aby vám poskytla profesionální a spolehlivé služby v oblasti odvozu a likvidace odpadů. Díky našim zkušenostem a modernímu vybavení se postaráme o vaše odpadní zařízení, abyste měli jistotu, že vše bude fungovat bez problémů. Objednejte si naše služby a přesvědčte se o naší profesionalitě a spolehlivosti.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 694 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 18 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 833 items
Find the goods