Registrácia hosťa Prihlásenie
Johan Food s.r.o. - Johan Hotel a Restaurace u Johana
Všetky články

Plánujete výlet do Zlína? Zastavte se v Johan Hotelu, dopřejte si relax a načerpejte nové síly!

ohan Hotel, umístěný v klidné části Zlína, nabízí dokonalý únik z každodenního shonu. Moderně vybavené pokoje s klimatizací a útulným designem poskytují komfort pro každého hosta. Součástí ubytování je bohatá snídaně formou bufetu, bezplatné Wi-Fi a parkování. V těsné blízkosti hotelu najdete vyhlášenou Restauraci U Johana, která vám nabídne domácí pokrmy a víno z celého světa. Hotel je ideální volbou pro ty, kdo hledají klidné prostředí i blízkost města.

Moderní pokoje pro váš dokonalý pobyt

Každý pokoj v Johan Hotelu je pečlivě navržen tak, aby kombinoval styl a pohodlí. Základem je útulná atmosféra a moderní vybavení, které zahrnuje klimatizaci, TV, Wi-Fi a plně vybavenou koupelnu. Hosté mohou vybírat z několika typů pokojů, od standardních dvoulůžkových po luxusní apartmány s terasou, které jsou ideální pro ty, kdo touží po větším prostoru a soukromí.

V ceně každého pobytu je bohatá snídaně formou bufetu, která vás připraví na nový den. Můžete se těšit na čerstvé místní suroviny a domácí produkty, které uspokojí všechny chutě. Johan Hotel klade velký důraz na spokojenost svých hostů, a to nejen prostřednictvím ubytování, ale také prvotřídního gastronomického zážitku.

Skvělá lokalita: Klid blízko přírody i města

Hotel se nachází v tiché části Zlína, odkud máte snadný přístup k přírodě i do centra města. To dělá Johan Hotel skvělou volbou jak pro hosty, kteří chtějí relaxovat, tak pro ty, kdo plánují objevovat krásy Zlína. Ať už máte v plánu turistiku, procházky po městě nebo jednoduše odpočinek, Johan Hotel je ideální základnou pro váš pobyt.

Skvělá gastronomie v Restauraci U Johana

Neoddělitelnou součástí zážitku je také návštěva Restaurace U Johana, která je známá svou vynikající kuchyní a přátelským přístupem ke každému hostu. Můžete si zde pochutnat na domácích jídlech, připravovaných z čerstvých surovin, a výběru kvalitního vína z celého světa. Restaurace se nachází v těsné blízkosti hotelu a je perfektním místem pro večerní posezení.

Komfortní služby a vybavení

Johan Hotel myslí na vše, co potřebujete k bezstarostnému pobytu. Bezplatné parkování je k dispozici přímo u hotelu, a k dispozici máte i rychlé Wi-Fi ve všech prostorách hotelu. Pokud si ceníte čistého vzduchu, oceníte, že hotel je kompletně nekuřácký. Ať už přijíždíte za prací nebo odpočinkem, Johan Hotel se postará o to, aby váš pobyt byl co nejpohodlnější a bez stresu.

Firmy

Aktuálne informácie o firmách a službách zo všetkých regiónov Slovenskej republiky

viac ako 78 688 firiem
Nájsť firmu

Dopyty

Dopyty zo SR a celého sveta a verejné zákazky zo SR a ČR.

presne 17 dopytov
Dopyty

Tovar

Navštívte nákupnú galériu tovaru a výrobkov našich klientov.

viac ako 3 129 položky
Nájsť tovar