Guest registration Login
Johan Food s.r.o. - Johan Hotel a Restaurace u Johana
All articles

Plánujete výlet do Zlína? Zastavte se v Johan Hotelu, dopřejte si relax a načerpejte nové síly!

ohan Hotel, umístěný v klidné části Zlína, nabízí dokonalý únik z každodenního shonu. Moderně vybavené pokoje s klimatizací a útulným designem poskytují komfort pro každého hosta. Součástí ubytování je bohatá snídaně formou bufetu, bezplatné Wi-Fi a parkování. V těsné blízkosti hotelu najdete vyhlášenou Restauraci U Johana, která vám nabídne domácí pokrmy a víno z celého světa. Hotel je ideální volbou pro ty, kdo hledají klidné prostředí i blízkost města.

Moderní pokoje pro váš dokonalý pobyt

Každý pokoj v Johan Hotelu je pečlivě navržen tak, aby kombinoval styl a pohodlí. Základem je útulná atmosféra a moderní vybavení, které zahrnuje klimatizaci, TV, Wi-Fi a plně vybavenou koupelnu. Hosté mohou vybírat z několika typů pokojů, od standardních dvoulůžkových po luxusní apartmány s terasou, které jsou ideální pro ty, kdo touží po větším prostoru a soukromí.

V ceně každého pobytu je bohatá snídaně formou bufetu, která vás připraví na nový den. Můžete se těšit na čerstvé místní suroviny a domácí produkty, které uspokojí všechny chutě. Johan Hotel klade velký důraz na spokojenost svých hostů, a to nejen prostřednictvím ubytování, ale také prvotřídního gastronomického zážitku.

Skvělá lokalita: Klid blízko přírody i města

Hotel se nachází v tiché části Zlína, odkud máte snadný přístup k přírodě i do centra města. To dělá Johan Hotel skvělou volbou jak pro hosty, kteří chtějí relaxovat, tak pro ty, kdo plánují objevovat krásy Zlína. Ať už máte v plánu turistiku, procházky po městě nebo jednoduše odpočinek, Johan Hotel je ideální základnou pro váš pobyt.

Skvělá gastronomie v Restauraci U Johana

Neoddělitelnou součástí zážitku je také návštěva Restaurace U Johana, která je známá svou vynikající kuchyní a přátelským přístupem ke každému hostu. Můžete si zde pochutnat na domácích jídlech, připravovaných z čerstvých surovin, a výběru kvalitního vína z celého světa. Restaurace se nachází v těsné blízkosti hotelu a je perfektním místem pro večerní posezení.

Komfortní služby a vybavení

Johan Hotel myslí na vše, co potřebujete k bezstarostnému pobytu. Bezplatné parkování je k dispozici přímo u hotelu, a k dispozici máte i rychlé Wi-Fi ve všech prostorách hotelu. Pokud si ceníte čistého vzduchu, oceníte, že hotel je kompletně nekuřácký. Ať už přijíždíte za prací nebo odpočinkem, Johan Hotel se postará o to, aby váš pobyt byl co nejpohodlnější a bez stresu.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 688 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 17 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 3 129 items
Find the goods