Registrace hosta Přihlášení
QSL s.r.o.
Všechny články

QSL For Your Business - Expert na kvalitu, bezpečnost a legalitu potravinářských výrobků

Společnost QSL se specializuje na komplexní služby zaměřené na kvalitu, bezpečnost a legalitu potravin a spotřebního zboží. Díky dlouholetým zkušenostem a odborným znalostem nabízí unikátní přístup, který kombinuje kontrolu kvality a poradenství v oblasti potravinového práva. Tím pomáhá klientům předcházet pokutám a negativnímu mediálnímu zájmu.

QSL: Zajištění nejvyšší kvality a bezpečnosti na českém trhu

Společnost QSL přináší českému trhu jedinečné služby, které zajišťují, že produkty splňují nejpřísnější standardy kvality a bezpečnosti. Díky odborným znalostem a bohatým zkušenostem, získaným při spolupráci s mezinárodními retailovými řetězci a státní správou, nabízí QSL komplexní kontrolu kvality, která přesahuje rámec českých i mezinárodních legislativních požadavků.

Úspěchy QSL v číslech

Výsledky společnosti QSL jsou důkazem její odborné způsobilosti a profesionality. S více než 420 zavedenými systémy HACCP, otestovanými 16 750 výrobky, 645 úspěšnými audity a schválenými 8 600 etiketami, QSL zaručuje, že produkty jejích klientů splňují vysoké standardy jakosti a bezpečnosti. Tyto výsledky podtrhují schopnost společnosti efektivně implementovat systémy řízení bezpečnosti potravin a splňovat legislativní požadavky.

Tým odborníků s rozsáhlými zkušenostmi

Jedním z hlavních pilířů úspěchu QSL je její tým 27 odborníků, kteří přinášejí rozsáhlé zkušenosti z různých oborů, včetně potravinářství, veterinárního dohledu, auditu, právního poradenství a IT. Tento multidisciplinární tým umožňuje QSL poskytovat klientům nejen legislativní podporu, ale také optimalizaci výrobních procesů a zvyšování efektivity jejich podnikání. Každý člen týmu přináší do společnosti unikátní pohled a specializované znalosti, které jsou klíčové pro úspěch v oblasti kvality a bezpečnosti.

Inovace a technologický pokrok

QSL se neustále zaměřuje na inovace a technologický pokrok. Společnost pravidelně sleduje nové trendy a legislativní změny v potravinářském průmyslu a začleňuje je do svých služeb. QSL například vyvinula portál iQSL.cz, který umožňuje klientům sledovat aktuální legislativní změny a implementovat je do svých procesů. Tento přístup pomáhá firmám držet krok s neustále se měnícím trhem a zajišťuje, že jejich produkty jsou v souladu s nejnovějšími standardy.

Dlouhodobá spolupráce jako konkurenční výhoda

QSL se zaměřuje na budování dlouhodobých vztahů s klienty, založených na vzájemné důvěře a spolupráci. Komplexní služby, které QSL nabízí, zahrnují nejen splnění legislativních požadavků, ale také strategickou podporu, která klientům pomáhá růst a rozvíjet se. Tento přístup umožňuje klientům soustředit se na své hlavní obchodní aktivity, zatímco QSL se stará o všechny aspekty spojené s kvalitou, bezpečností a legalitou jejich výrobků.

 

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 688 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 17 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 3 129 položek
Najít zboží