Guest registration Login
QSL s.r.o.
All articles

QSL For Your Business - Expert na kvalitu, bezpečnost a legalitu potravinářských výrobků

Společnost QSL se specializuje na komplexní služby zaměřené na kvalitu, bezpečnost a legalitu potravin a spotřebního zboží. Díky dlouholetým zkušenostem a odborným znalostem nabízí unikátní přístup, který kombinuje kontrolu kvality a poradenství v oblasti potravinového práva. Tím pomáhá klientům předcházet pokutám a negativnímu mediálnímu zájmu.

QSL: Zajištění nejvyšší kvality a bezpečnosti na českém trhu

Společnost QSL přináší českému trhu jedinečné služby, které zajišťují, že produkty splňují nejpřísnější standardy kvality a bezpečnosti. Díky odborným znalostem a bohatým zkušenostem, získaným při spolupráci s mezinárodními retailovými řetězci a státní správou, nabízí QSL komplexní kontrolu kvality, která přesahuje rámec českých i mezinárodních legislativních požadavků.

Úspěchy QSL v číslech

Výsledky společnosti QSL jsou důkazem její odborné způsobilosti a profesionality. S více než 420 zavedenými systémy HACCP, otestovanými 16 750 výrobky, 645 úspěšnými audity a schválenými 8 600 etiketami, QSL zaručuje, že produkty jejích klientů splňují vysoké standardy jakosti a bezpečnosti. Tyto výsledky podtrhují schopnost společnosti efektivně implementovat systémy řízení bezpečnosti potravin a splňovat legislativní požadavky.

Tým odborníků s rozsáhlými zkušenostmi

Jedním z hlavních pilířů úspěchu QSL je její tým 27 odborníků, kteří přinášejí rozsáhlé zkušenosti z různých oborů, včetně potravinářství, veterinárního dohledu, auditu, právního poradenství a IT. Tento multidisciplinární tým umožňuje QSL poskytovat klientům nejen legislativní podporu, ale také optimalizaci výrobních procesů a zvyšování efektivity jejich podnikání. Každý člen týmu přináší do společnosti unikátní pohled a specializované znalosti, které jsou klíčové pro úspěch v oblasti kvality a bezpečnosti.

Inovace a technologický pokrok

QSL se neustále zaměřuje na inovace a technologický pokrok. Společnost pravidelně sleduje nové trendy a legislativní změny v potravinářském průmyslu a začleňuje je do svých služeb. QSL například vyvinula portál iQSL.cz, který umožňuje klientům sledovat aktuální legislativní změny a implementovat je do svých procesů. Tento přístup pomáhá firmám držet krok s neustále se měnícím trhem a zajišťuje, že jejich produkty jsou v souladu s nejnovějšími standardy.

Dlouhodobá spolupráce jako konkurenční výhoda

QSL se zaměřuje na budování dlouhodobých vztahů s klienty, založených na vzájemné důvěře a spolupráci. Komplexní služby, které QSL nabízí, zahrnují nejen splnění legislativních požadavků, ale také strategickou podporu, která klientům pomáhá růst a rozvíjet se. Tento přístup umožňuje klientům soustředit se na své hlavní obchodní aktivity, zatímco QSL se stará o všechny aspekty spojené s kvalitou, bezpečností a legalitou jejich výrobků.

 

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 688 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 17 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 3 129 items
Find the goods