Registrace hosta Přihlášení

Nezapomenutelná dovolená v Českých Budějovicích: Penzion U lesa s wellness a pohodlným ubytováním

Penzion U lesa, situovaný v klidné části Českých Budějovic na Zavadilce, poskytuje svým hostům komfortní ubytování v moderních apartmánech a dvoulůžkových pokojích. Návštěvníci mohou využít wellness centrum, rozlehlou zahradu a širokou škálu aktivit pro děti i dospělé. Tento penzion je ideální jak pro krátkodobé, tak dlouhodobé pobyty a slouží jako skvělá základna pro objevování krás Jižních Čech.

Luxusní ubytování s wellness v Českých Budějovicích

Penzion U lesa se nachází v malebné a klidné části Českých Budějovic na Zavadilce, přímo u lesa. Nabízí ubytování v moderních apartmánech a dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Hosté mohou parkovat v klidné ulici před penzionem, což zajišťuje pohodlný přístup k ubytování.

Apartmány jsou vybaveny veškerým komfortem, včetně plně vybavené kuchyně, prostorné obývací části a moderní koupelny. Dvoulůžkové pokoje nabízejí útulnou atmosféru s elegantním nábytkem a pohodlnými postelemi. Některé pokoje mají také balkón s výhledem na zahradu.

Penzion má přímý vstup do rozlehlé zahrady, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní relaxaci u ohně. Zahrada je vybavena pískovištěm, zahradní houpačkou a malou horolezeckou stěnou s rozhlednou, což ocení nejen děti, ale i dospělí. Pro milovníky zahradních her je k dispozici široká nabídka aktivit, včetně badmintonu, pétanque a kroketu.

Relaxace ve wellness centru

Přímo v Penzionu U lesa se nachází plnohodnotné wellness centrum, které zahrnuje privátní venkovní vířivku a infra-saunu. Jedinečnou specialitou je mechanická postel Mad Diamond, která pomocí jadeitových kamenů jemně porovnává páteř a harmonizuje vnitřní orgány. Hosté mohou využít i služeb certifikovaného maséra a podstoupit světelnou terapii pomocí lékařského přístroje Zepter, který zvyšuje prokrvení a podporuje tvorbu kolagenu.

Wellness centrum je navrženo tak, aby poskytovalo maximální relaxaci a odpočinek. Privátní venkovní vířivka je ideálním místem pro romantické chvíle nebo relaxaci po dni stráveném objevováním okolí. Infra-sauna pomáhá uvolnit svaly a detoxikovat tělo. Mechanická postel Mad Diamond je unikátním zážitkem, který nabízí hlubokou relaxaci a zlepšení zdravotního stavu.

Zábava a odpočinek v zahradě

Rozlehlá zahrada penzionu nabízí klid a krásu přírody přímo na dosah. Ráno můžete začít s šálkem kávy v zahradě a večer zakončit grilováním nebo posezením u ohně. Pro děti je připraveno pískoviště, zahradní houpačka a horolezecká stěna s rozhlednou. Pro ty větší jsou k dispozici různé zahradní hry, které vám rádi zapůjčíme.

Zahrada je ideálním místem pro rodinné pikniky, hry a relaxaci. Hosté mohou využít gril a připravit si chutné pokrmy na čerstvém vzduchu. K dispozici jsou také zahradní lehátka a slunečníky pro ty, kteří si chtějí užít slunečné dny.

Pro milovníky aktivního odpočinku je zahrada vybavena sportovním náčiním, jako je badminton, pétanque a kroket. Děti si mohou užít pískoviště, houpačky a malou horolezeckou stěnu, která je bezpečná a zábavná. Večer je ideální čas pro posezení u ohně, kde si můžete opéct marshmallow nebo si jen tak užívat klidné chvíle s rodinou a přáteli.

Ideální základna pro objevování Jižních Čech

Penzion U lesa je skvělým výchozím bodem pro objevování krás Jižních Čech. Malebná krajina plná rybníků, lesů a strání láká k pěším i cyklistickým výletům. Také můžete zavítat do jedné z nedalekých restaurací, například do restaurace Na Větrné, která nabízí tanková piva a moderní menu.

Blízké okolí penzionu nabízí mnoho turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou do nejkrásnějších koutů Jižních Čech. Můžete navštívit historická města jako Český Krumlov, Třeboň nebo Hluboká nad Vltavou, kde si můžete prohlédnout památky, zahrady a zámky. Pro milovníky přírody je zde mnoho přírodních rezervací, kde můžete pozorovat místní faunu a flóru.

Penzion U lesa nabízí také možnost dlouhodobého ubytování a levného ubytování pro firmy. Díky svému komfortnímu vybavení a klidné lokalitě je ideálním místem pro pracovní pobyty či delší rekreační pobyty v Jižních Čechách. Firmy mohou využít speciálních nabídek pro své zaměstnance a pořádat zde školení, teambuildingové akce nebo konference.

Penzion U lesa je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a pohodlí v krásném prostředí Jižních Čech. Nabízí komfortní ubytování, relaxaci ve wellness centru a širokou škálu aktivit pro celou rodinu. Přijďte si užít nezapomenutelnou dovolenou v Českých Budějovicích a objevte krásy Jižních Čech.

Více informací naleznete na našich stránkách: Penzion U lesa

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 694 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 18 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 833 položek
Najít zboží