Guest registration Login

Nezapomenutelná dovolená v Českých Budějovicích: Penzion U lesa s wellness a pohodlným ubytováním

Penzion U lesa, situovaný v klidné části Českých Budějovic na Zavadilce, poskytuje svým hostům komfortní ubytování v moderních apartmánech a dvoulůžkových pokojích. Návštěvníci mohou využít wellness centrum, rozlehlou zahradu a širokou škálu aktivit pro děti i dospělé. Tento penzion je ideální jak pro krátkodobé, tak dlouhodobé pobyty a slouží jako skvělá základna pro objevování krás Jižních Čech.

Luxusní ubytování s wellness v Českých Budějovicích

Penzion U lesa se nachází v malebné a klidné části Českých Budějovic na Zavadilce, přímo u lesa. Nabízí ubytování v moderních apartmánech a dvoulůžkových pokojích s možností přistýlek. Hosté mohou parkovat v klidné ulici před penzionem, což zajišťuje pohodlný přístup k ubytování.

Apartmány jsou vybaveny veškerým komfortem, včetně plně vybavené kuchyně, prostorné obývací části a moderní koupelny. Dvoulůžkové pokoje nabízejí útulnou atmosféru s elegantním nábytkem a pohodlnými postelemi. Některé pokoje mají také balkón s výhledem na zahradu.

Penzion má přímý vstup do rozlehlé zahrady, kde si můžete vychutnat ranní kávu nebo večerní relaxaci u ohně. Zahrada je vybavena pískovištěm, zahradní houpačkou a malou horolezeckou stěnou s rozhlednou, což ocení nejen děti, ale i dospělí. Pro milovníky zahradních her je k dispozici široká nabídka aktivit, včetně badmintonu, pétanque a kroketu.

Relaxace ve wellness centru

Přímo v Penzionu U lesa se nachází plnohodnotné wellness centrum, které zahrnuje privátní venkovní vířivku a infra-saunu. Jedinečnou specialitou je mechanická postel Mad Diamond, která pomocí jadeitových kamenů jemně porovnává páteř a harmonizuje vnitřní orgány. Hosté mohou využít i služeb certifikovaného maséra a podstoupit světelnou terapii pomocí lékařského přístroje Zepter, který zvyšuje prokrvení a podporuje tvorbu kolagenu.

Wellness centrum je navrženo tak, aby poskytovalo maximální relaxaci a odpočinek. Privátní venkovní vířivka je ideálním místem pro romantické chvíle nebo relaxaci po dni stráveném objevováním okolí. Infra-sauna pomáhá uvolnit svaly a detoxikovat tělo. Mechanická postel Mad Diamond je unikátním zážitkem, který nabízí hlubokou relaxaci a zlepšení zdravotního stavu.

Zábava a odpočinek v zahradě

Rozlehlá zahrada penzionu nabízí klid a krásu přírody přímo na dosah. Ráno můžete začít s šálkem kávy v zahradě a večer zakončit grilováním nebo posezením u ohně. Pro děti je připraveno pískoviště, zahradní houpačka a horolezecká stěna s rozhlednou. Pro ty větší jsou k dispozici různé zahradní hry, které vám rádi zapůjčíme.

Zahrada je ideálním místem pro rodinné pikniky, hry a relaxaci. Hosté mohou využít gril a připravit si chutné pokrmy na čerstvém vzduchu. K dispozici jsou také zahradní lehátka a slunečníky pro ty, kteří si chtějí užít slunečné dny.

Pro milovníky aktivního odpočinku je zahrada vybavena sportovním náčiním, jako je badminton, pétanque a kroket. Děti si mohou užít pískoviště, houpačky a malou horolezeckou stěnu, která je bezpečná a zábavná. Večer je ideální čas pro posezení u ohně, kde si můžete opéct marshmallow nebo si jen tak užívat klidné chvíle s rodinou a přáteli.

Ideální základna pro objevování Jižních Čech

Penzion U lesa je skvělým výchozím bodem pro objevování krás Jižních Čech. Malebná krajina plná rybníků, lesů a strání láká k pěším i cyklistickým výletům. Také můžete zavítat do jedné z nedalekých restaurací, například do restaurace Na Větrné, která nabízí tanková piva a moderní menu.

Blízké okolí penzionu nabízí mnoho turistických tras a cyklostezek, které vás zavedou do nejkrásnějších koutů Jižních Čech. Můžete navštívit historická města jako Český Krumlov, Třeboň nebo Hluboká nad Vltavou, kde si můžete prohlédnout památky, zahrady a zámky. Pro milovníky přírody je zde mnoho přírodních rezervací, kde můžete pozorovat místní faunu a flóru.

Penzion U lesa nabízí také možnost dlouhodobého ubytování a levného ubytování pro firmy. Díky svému komfortnímu vybavení a klidné lokalitě je ideálním místem pro pracovní pobyty či delší rekreační pobyty v Jižních Čechách. Firmy mohou využít speciálních nabídek pro své zaměstnance a pořádat zde školení, teambuildingové akce nebo konference.

Penzion U lesa je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a pohodlí v krásném prostředí Jižních Čech. Nabízí komfortní ubytování, relaxaci ve wellness centru a širokou škálu aktivit pro celou rodinu. Přijďte si užít nezapomenutelnou dovolenou v Českých Budějovicích a objevte krásy Jižních Čech.

Více informací naleznete na našich stránkách: Penzion U lesa

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 694 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 18 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 833 items
Find the goods