Registrace hosta Přihlášení

VYVAŽ.CZ: Vize české preciznosti v moderním strojírenství – Od CNC obrábění po špičkové vyvažovací stroje

Společnost VYVAŽ.CZ se specializuje na strojírenskou výrobu s vysokým důrazem na přesnost a kvalitu. Založená v roce 2017, firma pokračuje v odkazu českých inženýrů s cílem poskytovat špičkové služby v oblasti CNC frézování, CNC soustružení a vyvažování rotačních dílů. Jejich technologické vybavení umožňuje produkci komplexních dílů na základě dokumentace zákazníka, přičemž zpracovávají materiály všech jakostí.

CNC obrábění a výroba dílů

Firma nabízí rozsáhlé možnosti CNC obrábění: 3osá, 4osá a 5osá vertikální centra poskytují flexibilitu při obrábění dílů různé velikosti a složitosti. Díky moderním zařízením jsou schopni zpracovávat jednotlivé kusy i velké série s maximální přesností. Frézovací centra s pojezdy do 1060x610x610 mm a otáčkami vřetena až 12 000 ot/min poskytují potřebnou kapacitu pro široké spektrum výrobních úkolů.

CNC soustružení umožňuje zpracování dílů s maximálním průměrem 200 mm a délkou do 500 mm, přičemž využití automatického podavače materiálu zvyšuje efektivitu výroby, a to i při větších sériích.
Statické a dynamické vyvažování

V oblasti statického a dynamického vyvažování firma disponuje kapacitami pro vyvažování dílů s maximálním průměrem 1000 mm a hmotností do 60 kg. Tento proces je klíčový pro dosažení vyváženého chodu rotačních dílů, jako jsou řemenice, spojky a setrvačníky. Díky použití pokročilých technologií je možné dosáhnout vysoké přesnosti při určení nevývažku a úhlové polohy, což minimalizuje vibrace a zvyšuje životnost komponent.

Vývoj a výroba průmyslových vyvažovacích strojů

Kromě zakázkové výroby dílů se společnost zaměřuje i na vývoj a výrobu průmyslových vyvažovacích strojů Twin-Co1. Tyto stroje jsou navrženy pro přesné vyvažování rotorů a dalších rotačních dílů. Díky jednoduchému konstrukčnímu řešení a pokročilým funkcím, jako je elektricky ovládaná brzda nebo možnost exportu vyvažovacích protokolů, jsou tyto stroje ideální volbou pro firmy požadující vysokou přesnost a spolehlivost.

Povrchové úpravy a zákaznické služby

Kromě obrábění a vyvažování firma zajišťuje také povrchové úpravy vyráběných dílů, což zahrnuje různé metody zpracování povrchu dle požadavků zákazníka. Tímto způsobem se firma postará o celý výrobní proces od počátečního návrhu až po finální úpravu, což výrazně zkracuje dobu dodání a zvyšuje celkovou kvalitu produkce.

Společnost VYVAŽ.CZ se díky moderním technologiím, rozsáhlému know-how a závazku k vysoké kvalitě řadí mezi přední poskytovatele zakázkové strojírenské výroby v České republice. Jejich široká nabídka služeb a schopnost zpracovávat komplexní projekty z nich činí spolehlivého partnera pro firmy napříč průmyslovými odvětvími.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 694 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 18 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 833 položek
Najít zboží