Guest registration Login

VYVAŽ.CZ: Vize české preciznosti v moderním strojírenství – Od CNC obrábění po špičkové vyvažovací stroje

Společnost VYVAŽ.CZ se specializuje na strojírenskou výrobu s vysokým důrazem na přesnost a kvalitu. Založená v roce 2017, firma pokračuje v odkazu českých inženýrů s cílem poskytovat špičkové služby v oblasti CNC frézování, CNC soustružení a vyvažování rotačních dílů. Jejich technologické vybavení umožňuje produkci komplexních dílů na základě dokumentace zákazníka, přičemž zpracovávají materiály všech jakostí.

CNC obrábění a výroba dílů

Firma nabízí rozsáhlé možnosti CNC obrábění: 3osá, 4osá a 5osá vertikální centra poskytují flexibilitu při obrábění dílů různé velikosti a složitosti. Díky moderním zařízením jsou schopni zpracovávat jednotlivé kusy i velké série s maximální přesností. Frézovací centra s pojezdy do 1060x610x610 mm a otáčkami vřetena až 12 000 ot/min poskytují potřebnou kapacitu pro široké spektrum výrobních úkolů.

CNC soustružení umožňuje zpracování dílů s maximálním průměrem 200 mm a délkou do 500 mm, přičemž využití automatického podavače materiálu zvyšuje efektivitu výroby, a to i při větších sériích.
Statické a dynamické vyvažování

V oblasti statického a dynamického vyvažování firma disponuje kapacitami pro vyvažování dílů s maximálním průměrem 1000 mm a hmotností do 60 kg. Tento proces je klíčový pro dosažení vyváženého chodu rotačních dílů, jako jsou řemenice, spojky a setrvačníky. Díky použití pokročilých technologií je možné dosáhnout vysoké přesnosti při určení nevývažku a úhlové polohy, což minimalizuje vibrace a zvyšuje životnost komponent.

Vývoj a výroba průmyslových vyvažovacích strojů

Kromě zakázkové výroby dílů se společnost zaměřuje i na vývoj a výrobu průmyslových vyvažovacích strojů Twin-Co1. Tyto stroje jsou navrženy pro přesné vyvažování rotorů a dalších rotačních dílů. Díky jednoduchému konstrukčnímu řešení a pokročilým funkcím, jako je elektricky ovládaná brzda nebo možnost exportu vyvažovacích protokolů, jsou tyto stroje ideální volbou pro firmy požadující vysokou přesnost a spolehlivost.

Povrchové úpravy a zákaznické služby

Kromě obrábění a vyvažování firma zajišťuje také povrchové úpravy vyráběných dílů, což zahrnuje různé metody zpracování povrchu dle požadavků zákazníka. Tímto způsobem se firma postará o celý výrobní proces od počátečního návrhu až po finální úpravu, což výrazně zkracuje dobu dodání a zvyšuje celkovou kvalitu produkce.

Společnost VYVAŽ.CZ se díky moderním technologiím, rozsáhlému know-how a závazku k vysoké kvalitě řadí mezi přední poskytovatele zakázkové strojírenské výroby v České republice. Jejich široká nabídka služeb a schopnost zpracovávat komplexní projekty z nich činí spolehlivého partnera pro firmy napříč průmyslovými odvětvími.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 694 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 18 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 833 items
Find the goods