Registrace hosta Přihlášení

Oáza klidu a péče: Studio Tělokruhy v Holešově pod vedením profesionálky Dany Zábranské Koval

Studio Tělokruhy v Holešově je místem, kde se setkává péče o tělo i duši pod jednou střechou. Pod vedením zkušené vizážistky, terapeutky a masérky Dany Koval Zábranské nabízí širokou paletu služeb, které podporují zdraví, krásu a celkovou pohodu. Pokud hledáte místo, kde se můžete nechat hýčkat a zároveň pracovat na svém fyzickém i duševním zdraví, studio Tělokruhy je tou správnou volbou.

Biorezonanční terapie: Zdraví bez chemie

Biorezonanční terapie Bicom je jedinečná metoda, která pracuje s elektromagnetickými frekvencemi vysílanými tělem. Tato technika je bez vedlejších účinků a pomáhá eliminovat škodlivé frekvence a obnovit tělesnou rovnováhu. V našem studiu používáme biorezonanci k řešení celé řady problémů, od potravinových intolerancí po odvykání kouření, hubnutí a zvládání stresu. Přístroj Bicom, používaný více než 30 let v lékařství, nabízí personalizovanou terapii, která je přizpůsobena specifickým potřebám každého klienta.

Lymfodrenáž a maderoterapie: Detoxikace a vitalita

Pokud hledáte způsob, jak podpořit detoxikaci svého těla a zlepšit celkovou vitalitu, lymfodrenáž a maderoterapie jsou pro vás ideální. Ruční lymfodrenáž a přístrojová terapie Ballancer Gold pomáhají odstranit přebytečnou vodu a toxiny z těla, což vede k pocitu lehkosti a štíhlosti. Maderoterapie, speciální technika masáže pomocí dřevěných nástrojů, podporuje lymfatický systém a zlepšuje vzhled pokožky. V našem studiu nabízíme různé balíčky těchto terapií, které vám pomohou dosáhnout nejlepších výsledků.

Sportovní a tantrické masáže: Regenerace a relaxace

Naše sportovní masáže jsou navrženy pro aktivní jedince, kteří potřebují regeneraci svalů a úlevu od bolesti. Nabízíme masáže zaměřené na záda, šíji, ruce a nohy, stejně jako celotělové masáže. Pro ty, kteří hledají hlubší relaxaci, nabízíme tantrické masáže, které spojují fyzické uvolnění s mentální harmonizací. Tyto masáže jsou navrženy tak, aby uvolnily napětí a stres a zároveň podpořily energetickou rovnováhu těla.

Přístrojová masáž chodidel: Úleva a regenerace

Hledáte rychlou úlevu a regeneraci? Přístrojová masáž chodidel je ideální volbou. Tento typ masáže zlepšuje krevní oběh, uvolňuje napětí a podporuje celkovou relaxaci. V našem studiu nabízíme přístrojové masáže chodidel, které vám pomohou zbavit se únavy a cítit se revitalizovaně.

Kurzy sebelíčení: Péče o krásu ve vašich rukou

V našem studiu nabízíme také kurzy sebelíčení a kosmetické služby. Naučíme vás, jak správně pečovat o svou pleť, jak se nalíčit a jaké barvy a styl oblečení vám nejlépe sedí. Svatební líčení a speciální kosmetické procedury jsou také součástí naší nabídky. Přijďte a objevte, jak můžete zvýraznit svou přirozenou krásu a cítit se sebejistě každý den.

Antinikotinový program: Život bez cigaret

Pro ty, kteří chtějí přestat kouřit, nabízíme antinikotinový program založený na biorezonanční terapii. Tato metoda využívá elektromagnetické frekvence k odstranění závislosti na nikotinu, což umožňuje klientům přestat kouřit bez nepříjemných abstinenčních příznaků. Program je individuálně přizpůsoben každému klientovi, což zvyšuje úspěšnost terapie.

Aromaterapie: Přírodní cesta k rovnováze

Aromaterapie je účinný způsob, jak dosáhnout psychické i fyzické rovnováhy. V našem studiu používáme esenciální oleje nejvyšší kvality, které vám pomohou uvolnit se a najít vnitřní klid. Naši terapeuti vám doporučí vhodné oleje a techniky pro vaše individuální potřeby.

Jóga a meditace: Harmonie těla a mysli

Pro komplexní péči o vaše zdraví nabízíme také lekce jógy a meditace. Tyto techniky vám pomohou uvolnit se, zlepšit flexibilitu a najít vnitřní rovnováhu. Naši zkušení instruktoři vás provedou různými styly jógy a meditace, které jsou přizpůsobeny vašim potřebám a schopnostem.

Výživové poradenství: Strava pro zdraví

Správná výživa je klíčová pro vaše zdraví a pohodu. V našem studiu nabízíme výživové poradenství, které vám pomůže sestavit vyvážený jídelníček na míru vašim potřebám. Naši odborníci vám poradí, jaké potraviny zvolit pro dosažení vašich zdravotních cílů a jak se vyhnout nevhodným stravovacím návykům.
Personalizované wellness balíčky

Vytvořili jsme pro vás personalizované wellness balíčky, které kombinují různé terapie a služby podle vašich individuálních potřeb. Ať už hledáte relaxaci, detoxikaci nebo zlepšení fyzické kondice, naše balíčky vám nabídnou komplexní péči o tělo i duši. Přijďte k nám a dopřejte si den plný péče a pohody.
Kontaktujte nás pro více informací

Máte zájem o některou z našich služeb nebo chcete získat více informací? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a domluvíme se na termínu vaší návštěvy. Pro detailní přehled cen našich služeb navštivte naši stránku s ceníkem.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 688 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 17 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 3 129 položek
Najít zboží