Guest registration Login

Oáza klidu a péče: Studio Tělokruhy v Holešově pod vedením profesionálky Dany Zábranské Koval

Studio Tělokruhy v Holešově je místem, kde se setkává péče o tělo i duši pod jednou střechou. Pod vedením zkušené vizážistky, terapeutky a masérky Dany Koval Zábranské nabízí širokou paletu služeb, které podporují zdraví, krásu a celkovou pohodu. Pokud hledáte místo, kde se můžete nechat hýčkat a zároveň pracovat na svém fyzickém i duševním zdraví, studio Tělokruhy je tou správnou volbou.

Biorezonanční terapie: Zdraví bez chemie

Biorezonanční terapie Bicom je jedinečná metoda, která pracuje s elektromagnetickými frekvencemi vysílanými tělem. Tato technika je bez vedlejších účinků a pomáhá eliminovat škodlivé frekvence a obnovit tělesnou rovnováhu. V našem studiu používáme biorezonanci k řešení celé řady problémů, od potravinových intolerancí po odvykání kouření, hubnutí a zvládání stresu. Přístroj Bicom, používaný více než 30 let v lékařství, nabízí personalizovanou terapii, která je přizpůsobena specifickým potřebám každého klienta.

Lymfodrenáž a maderoterapie: Detoxikace a vitalita

Pokud hledáte způsob, jak podpořit detoxikaci svého těla a zlepšit celkovou vitalitu, lymfodrenáž a maderoterapie jsou pro vás ideální. Ruční lymfodrenáž a přístrojová terapie Ballancer Gold pomáhají odstranit přebytečnou vodu a toxiny z těla, což vede k pocitu lehkosti a štíhlosti. Maderoterapie, speciální technika masáže pomocí dřevěných nástrojů, podporuje lymfatický systém a zlepšuje vzhled pokožky. V našem studiu nabízíme různé balíčky těchto terapií, které vám pomohou dosáhnout nejlepších výsledků.

Sportovní a tantrické masáže: Regenerace a relaxace

Naše sportovní masáže jsou navrženy pro aktivní jedince, kteří potřebují regeneraci svalů a úlevu od bolesti. Nabízíme masáže zaměřené na záda, šíji, ruce a nohy, stejně jako celotělové masáže. Pro ty, kteří hledají hlubší relaxaci, nabízíme tantrické masáže, které spojují fyzické uvolnění s mentální harmonizací. Tyto masáže jsou navrženy tak, aby uvolnily napětí a stres a zároveň podpořily energetickou rovnováhu těla.

Přístrojová masáž chodidel: Úleva a regenerace

Hledáte rychlou úlevu a regeneraci? Přístrojová masáž chodidel je ideální volbou. Tento typ masáže zlepšuje krevní oběh, uvolňuje napětí a podporuje celkovou relaxaci. V našem studiu nabízíme přístrojové masáže chodidel, které vám pomohou zbavit se únavy a cítit se revitalizovaně.

Kurzy sebelíčení: Péče o krásu ve vašich rukou

V našem studiu nabízíme také kurzy sebelíčení a kosmetické služby. Naučíme vás, jak správně pečovat o svou pleť, jak se nalíčit a jaké barvy a styl oblečení vám nejlépe sedí. Svatební líčení a speciální kosmetické procedury jsou také součástí naší nabídky. Přijďte a objevte, jak můžete zvýraznit svou přirozenou krásu a cítit se sebejistě každý den.

Antinikotinový program: Život bez cigaret

Pro ty, kteří chtějí přestat kouřit, nabízíme antinikotinový program založený na biorezonanční terapii. Tato metoda využívá elektromagnetické frekvence k odstranění závislosti na nikotinu, což umožňuje klientům přestat kouřit bez nepříjemných abstinenčních příznaků. Program je individuálně přizpůsoben každému klientovi, což zvyšuje úspěšnost terapie.

Aromaterapie: Přírodní cesta k rovnováze

Aromaterapie je účinný způsob, jak dosáhnout psychické i fyzické rovnováhy. V našem studiu používáme esenciální oleje nejvyšší kvality, které vám pomohou uvolnit se a najít vnitřní klid. Naši terapeuti vám doporučí vhodné oleje a techniky pro vaše individuální potřeby.

Jóga a meditace: Harmonie těla a mysli

Pro komplexní péči o vaše zdraví nabízíme také lekce jógy a meditace. Tyto techniky vám pomohou uvolnit se, zlepšit flexibilitu a najít vnitřní rovnováhu. Naši zkušení instruktoři vás provedou různými styly jógy a meditace, které jsou přizpůsobeny vašim potřebám a schopnostem.

Výživové poradenství: Strava pro zdraví

Správná výživa je klíčová pro vaše zdraví a pohodu. V našem studiu nabízíme výživové poradenství, které vám pomůže sestavit vyvážený jídelníček na míru vašim potřebám. Naši odborníci vám poradí, jaké potraviny zvolit pro dosažení vašich zdravotních cílů a jak se vyhnout nevhodným stravovacím návykům.
Personalizované wellness balíčky

Vytvořili jsme pro vás personalizované wellness balíčky, které kombinují různé terapie a služby podle vašich individuálních potřeb. Ať už hledáte relaxaci, detoxikaci nebo zlepšení fyzické kondice, naše balíčky vám nabídnou komplexní péči o tělo i duši. Přijďte k nám a dopřejte si den plný péče a pohody.
Kontaktujte nás pro více informací

Máte zájem o některou z našich služeb nebo chcete získat více informací? Neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace a domluvíme se na termínu vaší návštěvy. Pro detailní přehled cen našich služeb navštivte naši stránku s ceníkem.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 688 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 17 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 3 129 items
Find the goods