Registrace hosta Přihlášení

Auto Holada: Odborný Autoservis ve Vlašimi s dlouholetou tradicí

Pokud hledáte spolehlivý autoservis ve Vlašimi, kde se o vaše vozidlo postarají s maximální péčí a odborností, Auto Holada je přesně to, co potřebujete. Od svého založení v roce 2005 se věnujeme komplexním servisním službám s důrazem na kvalitu a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Naše specializace na francouzské značky a vozy VW Group je doplněna širokým spektrem služeb pro všechny typy vozidel.

Historie Auto Holada

Naše cesta začala v roce 1995 s dovozem a prodejem ojetých vozidel. Během let jsme si vybudovali silnou reputaci a v roce 2005 jsme se rozhodli rozšířit naše služby a otevřít plnohodnotný autoservis. Od roku 2018 jsme součástí renomované sítě Q-SERVICE, která nám umožňuje poskytovat ještě lepší služby a využívat kvalitní technické zázemí.

Specializace na francouzské značky a vozy VW Group

I když se zaměřujeme na francouzské automobilky a vozy VW Group, naše zkušenosti a znalosti nám umožňují poskytovat špičkový servis pro všechny značky a modely vozidel. Bez ohledu na to, jaké auto vlastníte, můžete si být jisti, že u nás dostanete tu nejlepší péči.

Profesionální tým a podpora mladých talentů

Náš tým tvoří tři kvalifikovaní odborníci, včetně majitele Tomáše Holady. Velmi si zakládáme na podpoře vzdělávání mladých mechaniků, a proto nabízíme praxi pro učně z oboru automechaniky. Aktuálně hledáme nového mechanika, který by se připojil k našemu týmu a pomohl nám udržovat vysoký standard našich služeb.

Komplexní servisní služby

Auto Holada nabízí široké spektrum služeb, zahrnujících autoservis, pneuservis a odtahovou službu. Provádíme opravy karoserie, lakýrnické práce, servis klimatizace i ruční mytí vozidel. Používáme kvalitní přípravky, jako je TEC 2000 pro výměny olejů v automatických převodovkách, a dbáme na dodržování správných technologických postupů.

Zajímavé opravy a výzvy

Během let jsme pracovali na mnoha unikátních vozech, včetně Rolls-Royce Silver Cloud z roku 1963 a Chevrolet Camaro první generace. Z moderních automobilů jsme například servisovali elektrickou Teslu. Jednou z našich nejnáročnějších oprav byla celková oprava motoru VW Phaeton 6,0 W12 z roku 2013, která vyžadovala detailní práci a hluboké odborné znalosti.

Plány do budoucna

Naše ambice do budoucna zahrnují posílení týmu a neustálý rozvoj našich služeb. Plánujeme pokračovat v modernizaci našeho vybavení a zajišťování nejnovějších informací a přípravků, abychom mohli nadále poskytovat špičkový servis. V letních měsících se zaměřujeme na prohlídky vozidel a servis klimatizací, aby naši zákazníci byli připraveni na dlouhé cesty a horké dny.

Pokud hledáte autoservis, na který se můžete spolehnout, Auto Holada ve Vlašimi je tou správnou volbou. Přijďte se přesvědčit sami o našich kvalitních službách a profesionálním přístupu!

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 695 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 18 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 817 položek
Najít zboží