Guest registration Login
Auto Holada
All articles

Auto Holada: Odborný Autoservis ve Vlašimi s dlouholetou tradicí

Pokud hledáte spolehlivý autoservis ve Vlašimi, kde se o vaše vozidlo postarají s maximální péčí a odborností, Auto Holada je přesně to, co potřebujete. Od svého založení v roce 2005 se věnujeme komplexním servisním službám s důrazem na kvalitu a individuální přístup ke každému zákazníkovi. Naše specializace na francouzské značky a vozy VW Group je doplněna širokým spektrem služeb pro všechny typy vozidel.

Historie Auto Holada

Naše cesta začala v roce 1995 s dovozem a prodejem ojetých vozidel. Během let jsme si vybudovali silnou reputaci a v roce 2005 jsme se rozhodli rozšířit naše služby a otevřít plnohodnotný autoservis. Od roku 2018 jsme součástí renomované sítě Q-SERVICE, která nám umožňuje poskytovat ještě lepší služby a využívat kvalitní technické zázemí.

Specializace na francouzské značky a vozy VW Group

I když se zaměřujeme na francouzské automobilky a vozy VW Group, naše zkušenosti a znalosti nám umožňují poskytovat špičkový servis pro všechny značky a modely vozidel. Bez ohledu na to, jaké auto vlastníte, můžete si být jisti, že u nás dostanete tu nejlepší péči.

Profesionální tým a podpora mladých talentů

Náš tým tvoří tři kvalifikovaní odborníci, včetně majitele Tomáše Holady. Velmi si zakládáme na podpoře vzdělávání mladých mechaniků, a proto nabízíme praxi pro učně z oboru automechaniky. Aktuálně hledáme nového mechanika, který by se připojil k našemu týmu a pomohl nám udržovat vysoký standard našich služeb.

Komplexní servisní služby

Auto Holada nabízí široké spektrum služeb, zahrnujících autoservis, pneuservis a odtahovou službu. Provádíme opravy karoserie, lakýrnické práce, servis klimatizace i ruční mytí vozidel. Používáme kvalitní přípravky, jako je TEC 2000 pro výměny olejů v automatických převodovkách, a dbáme na dodržování správných technologických postupů.

Zajímavé opravy a výzvy

Během let jsme pracovali na mnoha unikátních vozech, včetně Rolls-Royce Silver Cloud z roku 1963 a Chevrolet Camaro první generace. Z moderních automobilů jsme například servisovali elektrickou Teslu. Jednou z našich nejnáročnějších oprav byla celková oprava motoru VW Phaeton 6,0 W12 z roku 2013, která vyžadovala detailní práci a hluboké odborné znalosti.

Plány do budoucna

Naše ambice do budoucna zahrnují posílení týmu a neustálý rozvoj našich služeb. Plánujeme pokračovat v modernizaci našeho vybavení a zajišťování nejnovějších informací a přípravků, abychom mohli nadále poskytovat špičkový servis. V letních měsících se zaměřujeme na prohlídky vozidel a servis klimatizací, aby naši zákazníci byli připraveni na dlouhé cesty a horké dny.

Pokud hledáte autoservis, na který se můžete spolehnout, Auto Holada ve Vlašimi je tou správnou volbou. Přijďte se přesvědčit sami o našich kvalitních službách a profesionálním přístupu!

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 694 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 18 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 833 items
Find the goods