Guest registration Login

Rozvoz obědů v Brně – chutná jídla přímo k vašim dveřím!

Potřebujete zajistit obědy do bytu nebo pro vaše zaměstnance? Obědy v Brně vám přinášejí rychlý a spolehlivý rozvoz jídel až k vám domů nebo do kanceláře. Vyberte si z naší široké nabídky chutných a kvalitních pokrmů a ušetřete čas i peníze.

Rozvoz jídel po celém Brně – pohodlí a kvalita

Naše menu obsahuje pestrý výběr pokrmů, které uspokojí každého. Nabízíme tradiční české pokrmy, mezinárodní speciality a dietní jídla, aby si každý našel to své. Každý den můžete vybírat ze 7 různých jídel, která jsou připravována z čerstvých a kvalitních surovin. Dbáme na to, aby naše jídla byla nejen chutná, ale také zdravá a vyvážená. Naše kuchaři jsou zkušení profesionálové, kteří se snaží přinášet vám tu nejlepší chuťovou zkušenost.

Popis a složení našeho menu

Naše menu je navrženo tak, aby vyhovovalo různým chutím a dietním požadavkům. Každý den si můžete vybrat z několika kategorií jídel, včetně polévek, hlavních jídel a dezertů. Nabízíme tradiční česká jídla, jako jsou svíčková nebo guláš, ale také mezinárodní pokrmy a vegetariánské možnosti. Každé jídlo je připravováno z pečlivě vybraných surovin, které jsou čerstvé a kvalitní. Sledujeme také nutriční hodnoty našich jídel, abychom zajistili, že naše pokrmy jsou vyvážené a zdravé. Pro podrobnější informace o jednotlivých pokrmech a jejich složení navštivte náš popis menu.

Ekologické a praktické balení obědů

Věříme v udržitelnost, proto od 1.8.2020 dodáváme jídla v ekologických a 100% recyklovatelných obalech. Naše obaly jsou zataveny folií, což zajišťuje čerstvost a připravenost k okamžité konzumaci po ohřátí. Takto balená jídla jsou nejen praktická, ale také šetrná k životnímu prostředí. Pro více informací o cenách a nabídce navštivte náš ceník.

Jednoduché a rychlé objednávání.

Objednávat můžete jednoduše telefonicky nebo e-mailem a my se postaráme o vše ostatní. Objednávky přijímáme telefonicky na číslech +420 727 935 000, +420 725 866 752, nebo +420 542 321 000, případně e-mailem na obedy@obedyvbrne.cz. Stačí uvést jméno, adresu, poschodí, formu úhrady a telefonický kontakt. Obědy je nutné objednávat 2 pracovní dny předem do 12:00 hod.

Flexibilní možnosti platby

Platba probíhá předem, buď v hotovosti nebo převodem na náš účet v Raiffeisenbank. Ke konci měsíce vám náš řidič přinese jídelní lístek na další měsíc, kde si vyberete obědy podle svého gusta. Vyplněný lístek předáte řidiči a my se postaráme o zbytek. Naše služby jsou navrženy tak, aby byly co nejpohodlnější pro vás.

Obědy v Brně – spolehlivý partner pro každodenní stravování

Obědy v Brně – váš spolehlivý partner pro každodenní stravování. Vyzkoušejte naše služby a přesvědčte se sami o naší kvalitě a spolehlivosti. Pokud máte speciální požadavky nebo potřebujete poradit s výběrem, neváhejte nás kontaktovat.

Kontakty:

Adresa: Divadelní 3, 602 00 Brno-střed
Telefon: +420 727 935 000
E-mail: obedy@obedyvbrne.cz

Obědy v Brně - Jídelna Máj: Tradiční česká kuchyně na dosah

Jídelna Máj, nacházející se v srdci Brna, přináší každý den bohaté menu plné českých klasik. Můžete si vybrat z tradičních jídel z vepřového, hovězího či drůbežího masa, nebo si pochutnat na lehkých vegetariánských pokrmech a sladkých dobrotách. Pro speciální dietní potřeby nabízíme bezlepkové a… Full article

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods