Guest registration Login

Obědy v Brně - Jídelna Máj: Tradiční česká kuchyně na dosah

Jídelna Máj, nacházející se v srdci Brna, přináší každý den bohaté menu plné českých klasik. Můžete si vybrat z tradičních jídel z vepřového, hovězího či drůbežího masa, nebo si pochutnat na lehkých vegetariánských pokrmech a sladkých dobrotách. Pro speciální dietní potřeby nabízíme bezlepkové a diabetické varianty.

Rozmanitá nabídka české kuchyně

V Jídelně Máj v srdci Brna každý den nacházíte pestré menu, které osloví každého gurmána. Klasické české polévky jako kulajda nebo hovězí vývar s játrovými knedlíčky zahřejí na duši. Hlavní chody zahrnují oblíbená jídla jako svíčková na smetaně, pečené vepřové koleno nebo lehké zeleninové saláty. Naše speciality také zahrnují inovativní pokrmy pro vegetariány a zdravější volby jako grilované ryby s čerstvou zeleninou.

Denně čerstvá a kvalitní jídla

Náš kuchařský tým klade důraz na kvalitu a čerstvost surovin, z čehož pramení autentická chuť každého pokrmu. Příprava jídel probíhá s ohledem na tradiční receptury, které jsou obohaceny o moderní gastronomické trendy. Každý den pečlivě vybíráme suroviny od místních dodavatelů, aby každé jídlo bylo nejen chutné, ale i zdravé. Pro zájemce o ceny nabízíme transparentní ceník dostupný na našem webu.

Pohodlný rozvoz a cateringové služby

Pro ty, kteří preferují pohodlí svého domova či kanceláře, nabízíme rychlý a spolehlivý rozvoz obědů. Naše rozvozová služba zaručuje, že vaše jídlo dorazí horké a včas. Jídelna Máj také poskytuje catering pro různé příležitosti, ať už jde o rodinné oslavy nebo velké firemní akce, kde zákazníkům nabízíme kompletní servis včetně obsluhy.

Jídelna Máj: Tradiční české chutě pro každého

Jídelna Máj nabízí tradiční česká jídla z vepřového, drůbežího, hovězího masa a další, včetně ryb, uzenin a zvěřiny. Pro vegetariány a osoby s dietními omezeními, jako jsou diabetici, lidé s žlučníkovými problémy, či celiakie, je k dispozici široký výběr bezmasých, diabetických, žaludečních, žlučníkových a bezlepkových jídel, připravených dle osvědčených receptur. Každodenní menu zahrnuje masité i bezmasé varianty, včetně sladkých jídel a specialit s většími porcemi masa pro větší chuťové zážitky.

Sinalunga s.r.o. a Jídelna Máj: Desetiletá spolupráce s tradicí

Společnost Sinalunga s.r.o. byla založena v roce 2010 a od té doby spolupracuje s Jídelnou Máj, která má více než padesátiletou tradici. Počáteční spolupráce se zaměřovala na distribuci dietních obědů na odběrná místa blízko domovů a pracovišť zákazníků. S rostoucím počtem strávníků se rozšířila i na doručování jídel přímo na adresu. V současné době se Jídelna Máj zaměřuje na široké spektrum dietních potřeb všech věkových kategorií a nabízí i speciální zdravotní a dietní jídla.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods