Guest registration Login

Nejjednodušší a nejdostupnější vyhlazení, odstranění vrásek za pomocí kyseliny hyaluronové

 

Vyhlazení, odstranění vrásek pomocí kyseliny hyaluronové nebo botulotoxinem Vám pomůže vyřešit problém s vráskami na obličeji. V Ostravě provádí CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o.

Trápí Vás drobné mimické vrásky v obličeji? Hledáte vhodný způsob pro odstranění vrásek? Navštivte kliniku CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o., kterou najdete v Ostravě a kde se specializují na plastickou a estetickou chirurgii. Máme v této oblasti dlouholeté zkušenosti, objednat se k nám můžete i na konzultaci.

Vyhlazení a vyplnění vrásek provádíme pomocí injekcí kyseliny hyaluronové. Používáme výplňové materiály STYLAGE, které jako jediné na trhu obsahují dvojitě zesíťovanou kyselinu hyaluronovou neživočišného původu. Aplikace je snadná a bezpečná, nehrozí nebezpečí nekorigování, navíc ihned po aplikaci se dostavuje přirozený liftingový efekt.

Aplikace botulotoxinem je určena výhradně pro korekci mimických vrásek. Botulotoxin zamezuje přímo pohybu mimických svalů, nejedná se tedy o výplně vrásek.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods