Guest registration Login

Plastická operace prsou pomáhá zvýšit sebevědomí žen – zvětšení, zmenšení a modelace

 

Zvětšení, zmenšení nebo modelaci prsou postupuje čím dál více žen z různých důvodů. CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. v Ostravě má dlouholeté zkušenosti s plastickými operacemi.

Prsa jsou již od pravěku chápána jako symbol ženství, posléze se začala vnímat i jako symbol sexuality a přitažlivosti. Navíc v dnešní době médií, kde jsou prezentovány ženy s dokonalým poprsím, je vyvíjen velký tlak na všechny ženy, aby byly také co nejvíce dokonalé. Ne všechny ženy ale mají od přírody symetrická a pevná prsa a jsou se svým poprsím spokojená.

CLEOPATRA CLINIC, KLINIKA PLASTICKÉ CHIRURGIE s.r.o. v Ostravě se specializuje na zvětšení, zmenšení i modelaci prsou. V oboru plastické chirurgie má zdravotnický tým dlouholeté zkušenosti a i díky nejmodernějšímu vybavení kliniky, je všem pacientkám zaručena kvalitně odvedená práce a perfektní péče.

Zvětšení prsou – augmentace – zvětšení prsou malých, nesymetrických nebo doplnění ochablých prsou pomocí umělých implantátů – nejčastější typ operace

Zmenšení a modelace prsou – asymetrická velikost prsou, nadměrně velké dvorce, pokleslá prsa a další atypie.
Provádíme tyto typy operací:
- mastopexe bez redukce – bez zmenšovaní objemu
- mastopexe s redukcí – se zmenšením objemu

V případě jakýchkoliv dotazů ohledně operací a objednání se na konzultaci zdarma nás neváhejte kontaktovat. Pokud by jste se chtěli podívat na výsledky naší práce, navštivte naše webové stránky…

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods