Registrácia hosťa Prihlásenie

Rozmanitá a chutná nabídka Jídelny Máj v Brně, která vás bude každý den překvapovat

Víte, jaký je rozdíl mezi rychlým obědem a skutečným kulinářským zážitkem? Jídelna Máj vám to ráda ukáže. S jejich širokou nabídkou jídel, která se pravidelně obměňuje, se nikdy nebudete nudit. Každý den vám přináší pestrý výběr chutných pokrmů, které vyhoví všem vašim požadavkům – ať už máte chuť na něco tradičního, zdravého nebo moderního. Pojďme se podívat na jejich nabídku podrobněji.

Poctivá česká kuchyně, která nikdy nezklame

Pro milovníky tradiční české kuchyně má Jídelna Máj vždy připravené pokrmy, které vás vezmou zpět do dětských let. Svíčková, vepřo knedlo zelo nebo smažený řízek s bramborovým salátem jsou stálicemi, které si zamiluje každý. Tato jídla jsou připravována s důrazem na poctivost, čerstvé suroviny a tradiční postupy. Jídelna ví, že klasika nikdy nezklame, a proto se můžete těšit na syté a chutné obědy, které vás zaručeně zasytí a potěší.

Lehká jídla, která nezatíží, ale uspokojí

Pokud máte chuť na něco lehčího, v nabídce nechybí zdravá a vyvážená jídla, která vás nezatíží, ale dodají vám energii na zbytek dne. Například grilované kuřecí prso se zeleninou, ryby na grilu nebo lehké těstovinové saláty s čerstvou zeleninou a bylinkami. Jídelna Máj dbá na to, aby každé jídlo bylo výživné a zároveň lahodné, což ocení každý, kdo preferuje zdravější stravu, ale nechce dělat kompromisy v chuti.

Vegetariánská jídla pro rozmanitost chutí

Ani vegetariáni nepřijdou zkrátka – na jídelníčku najdete pestrou škálu bezmasých jídel, jako jsou zapékané brambory, rizota plná čerstvé zeleniny, nebo smažený sýr s hranolky. Ať už máte vegetariánskou stravu jako svůj životní styl, nebo si jen chcete jednou za čas dopřát bezmasé jídlo, Jídelna Máj vám vždy nabídne kvalitní a chutnou volbu. Kromě výborné chuti dbají i na to, aby tato jídla byla nutričně vyvážená a plná potřebných živin.

Moderní speciality plné překvapení

Neustálé inovace v kuchyni jsou jedním z hlavních lákadel Jídelny Máj. Kromě klasiky a lehčích jídel nabízí i moderní speciality, které vás svou chutí mile překvapí. Zkuste třeba italské těstoviny s pestem a parmazánem, lahodné asijské stir-fry nebo mexické burritos. Tyto pokrmy přinášejí na váš talíř exotické chutě, které v Brně jen tak nenajdete. Každý den je příležitost ochutnat něco nového a posunout své gastronomické zážitky o krok dál.

Nezapomeňte na polévky a dezerty

Každý poctivý oběd začíná polévkou – od tradičního vývaru až po husté, syté polévky jako bramboračka nebo gulášová polévka. Jídelna Máj klade důraz na to, aby polévky byly plné chuti a připravené z kvalitních surovin. A co by to bylo za oběd bez sladké tečky? Na závěr si můžete dopřát domácí buchty, koláče nebo ovocné knedlíky, které vám po jídle vykouzlí úsměv na tváři.

Překvapení na talíři každý den

To, co dělá Jídelnu Máj tak výjimečnou, je jejich neustálá snaha o zlepšení a rozmanitost. Každý den přicházejí s novými nápady a menu se pravidelně obměňuje, abyste si vždy mohli vychutnat něco nového. S nimi vás oběd nikdy neomrzí – můžete si být jisti, že každý den bude chutnat trochu jinak, ale vždy skvěle.

Nechte se rozmazlovat výborným jídlem z Jídelny Máj a udělejte si z každodenního oběda skutečný zážitek. Podívejte se na jejich aktuální nabídku na webu a vyberte si to pravé pro dnešní den!

Obědy v Brně - Jídelna Máj: Tradiční česká kuchyně na dosah

Jídelna Máj, nacházející se v srdci Brna, přináší každý den bohaté menu plné českých klasik. Můžete si vybrat z tradičních jídel z vepřového, hovězího či drůbežího masa, nebo si pochutnat na lehkých vegetariánských pokrmech a sladkých dobrotách. Pro speciální dietní potřeby nabízíme bezlepkové a… Celý článok

Firmy

Aktuálne informácie o firmách a službách zo všetkých regiónov Slovenskej republiky

viac ako 78 688 firiem
Nájsť firmu

Dopyty

Dopyty zo SR a celého sveta a verejné zákazky zo SR a ČR.

presne 17 dopytov
Dopyty

Tovar

Navštívte nákupnú galériu tovaru a výrobkov našich klientov.

viac ako 3 129 položky
Nájsť tovar