Jedinečná tmavá hořká čokoláda ručně vyráběná z ugandských kakaových bobů, které jsou vypěstované na rodinných farmách a zpracované v malých zemědělských družstvech v oblasti Bundibugyo na západě země, která se nachází v pohoří Rwenzori na hranicích s Kongem.
Pohoří se také říká Měsíční hory. Tyto kakaové boby patří k nejkvalitnějším ve východní Africe. Jsou pěstované na přírodní bázi. Farmáři nepoužívají žádné chemikálie. Čokoláda Nshongi je pojmenovaná po silném gorilím samci „silverbackovi“, se kterým jsme se setkali v ugandských horách.
Je vyrobená z čistě přírodních surovin včetně původního kakaového másla. Neobsahuje palmový olej a chemická dochucovadla.
Zakoupením čokolády Ndakasi pomůžete veterinářům z organizace Gorilla Doctors, kteří se starají o poslední horské gorily v ugandských horských pralesech. Věnujeme jim 1 % z prodejní ceny této čokolády.
Složení: kakaové boby, kakaové máslo
späť na tovar