Registrácia hosťa Prihlásenie

Moderní řešení pro teplovodní a horkovodní systémy od Alfa Omega Technology s.r.o.

Společnost Alfa Omega Technology s.r.o. nabízí široké spektrum služeb v oblasti energetiky a tepelné techniky. Jako autorizovaný partner firmy Alfa Laval se specializuje na opravy a servis deskových výměníků tepla. Poskytují také čištění, instalaci a dodávky náhradních dílů. Firma se zaměřuje nejen na velké energetické systémy, ale také na menší projekty pro bytové domy a SVJ. Díky dlouholetým zkušenostem nabízí klientům spolehlivá a efektivní řešení na míru.

Výstavba horkovodů a teplovodů

Jednou z hlavních specializací Alfa Omega Technology je výstavba horkovodních a teplovodních systémů. Tyto rozvody jsou klíčové pro distribuci tepla v průmyslových objektech, komerčních areálech i obytných budovách. Firma zajišťuje kompletní projekt, od technického návrhu až po instalaci výměníkových stanic, které umožňují efektivní distribuci tepla. Výměníkové stanice jsou přizpůsobeny specifickým potřebám každého zákazníka a projekt je vždy navržen tak, aby splňoval nejvyšší energetické standardy.

Kompletní dodávky energetických zařízení

Alfa Omega Technology se pyšní schopností dodat kompletní energetická zařízení na míru, a to jak pro průmyslové objekty, tak pro bytové domy nebo SVJ. Společnost zajišťuje projektovou přípravu, výrobu rozvaděčů a instalaci systémů vytápění a chlazení. Cílem je zvýšit efektivitu a zároveň snížit náklady na provoz. Ve spolupráci s odborníky jsou navrhována energeticky úsporná a ekologicky šetrná řešení.

Servis výměníkových stanic a deskových výměníků tepla

Výměníkové stanice jsou nezbytné pro fungování rozvodů tepla, a proto Alfa Omega Technology nabízí jejich pravidelný servis a opravy. Servis zahrnuje nejen preventivní údržbu a kontroly, ale i havarijní zásahy, které zajišťují, že výměníkové stanice budou vždy spolehlivě fungovat. Kromě toho firma poskytuje specializovaný servis deskových výměníků tepla, včetně čištění, výměny dílů a optimalizace jejich výkonu. Pravidelná údržba a čištění jsou nezbytné pro maximální účinnost a dlouhou životnost těchto zařízení.

Čištění deskových výměníků tepla

Čištění výměníků tepla je klíčové pro zajištění jejich dlouhodobé funkčnosti. Alfa Omega Technology používá moderní technologie pro profesionální čištění výměníků, což pomáhá udržet jejich vysokou výkonnost a prodloužit životnost. Pravidelné čištění výrazně snižuje riziko poruch a zajišťuje energetickou úsporu pro celý systém.

Výroba rozvaděčů: Kvalitní řešení pro energetické systémy

Alfa Omega Technology se zaměřuje na výrobu silnoproudých a slaboproudých rozvaděčů pro energetická a technologická zařízení. Tyto rozvaděče jsou vyráběny na základě vlastní projektové dokumentace s využitím renomovaných komponentů od firem jako Honeywell a Siemens. Kromě výroby rozvaděčů firma zajišťuje také jejich montáž, a v případě zájmu nabízí připojení řízených technologií k centrálnímu systému pro efektivní správu.

Díky svým bohatým zkušenostem, moderním technologiím a osobnímu přístupu poskytuje Alfa Omega Technology špičková řešení v oblasti energetiky, která zajišťují dlouhodobou spokojenost zákazníků.

Firmy

Aktuálne informácie o firmách a službách zo všetkých regiónov Slovenskej republiky

viac ako 78 694 firiem
Nájsť firmu

Dopyty

Dopyty zo SR a celého sveta a verejné zákazky zo SR a ČR.

presne 18 dopytov
Dopyty

Tovar

Navštívte nákupnú galériu tovaru a výrobkov našich klientov.

viac ako 2 830 položky
Nájsť tovar