Registrace hosta Přihlášení

Kompletní stavební řešení pod jednou střechou - odborníci v oblasti stavebnictví.

Zdravstav s.r.o. je renomovaná stavební společnost působící po celé České republice, specializující se na široké spektrum stavebních prací. Od projektování až po realizaci, společnost nabízí komplexní služby, které zajišťují vysokou kvalitu a spokojenost zákazníků.

Široká nabídka stavebních služeb

 Společnost s.r.o. se sídlem c Chotovinách poskytuje kompletní realizaci staveb, včetně pozemních, vodohospodářských a dopravních staveb. Naši zkušení odborníci se zaměřují na novostavby, rekonstrukce a výkopové práce, přičemž dbáme na detail a kvalitu ve všech fázích projektu.​​ 

Projektování a inženýrské služby

Kromě realizace staveb nabízí Zdravstav i projektovou činnost, která zahrnuje vypracování kompletní projektové dokumentace. Naši spolupracující autorizovaní architekti a inženýři vám pomohou převést vaše myšlenky do konkrétního plánu, který bude splňovat všechny potřebné normy a požadavky​. 

Technický dozor a kontrola kvality

Pro zajištění vysoké kvality a bezpečnosti stavebních prací poskytuje Zdravstav technický dozor stavebníka. Tento odborný dohled nad stavbou chrání investora před riziky a zajišťuje, že všechny práce jsou prováděny v souladu s projektovou dokumentací a stavebními normami​.

Finanční poradenství na míru

Zdravstav také nabízí poradenství v oblasti financování staveb. Na základě vašich finančních možností a cílů navrhneme optimální způsoby financování, které vám umožní realizovat stavební projekty efektivně a ekonomicky výhodně. Naše služby zahrnují tvorbu stavebních rozpočtů a poradenství ohledně úspory nákladů​.

Instalatérské a truhlářské práce

Součástí našich služeb jsou také instalatérské a truhlářské práce. Zajišťujeme instalaci vodovodních a kanalizačních systémů, stejně jako výrobu a montáž nábytku a dalších truhlářských výrobků na míru. Naše týmy odborníků se postarají o veškeré potřebné řemeslné práce, aby vaše stavba byla dokončena včas a bez komplikací.​ 

Zdravstav je vaším spolehlivým řešením pro všechny typy stavebních projektů. Naše komplexní služby zajišťují, že každý projekt bude realizován s maximální pečlivostí a odborností. Kontaktujte nás pro profesionální podporu a realizaci vašich stavebních vizí.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 700 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 15 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 2 924 položek
Najít zboží