Registrace hosta Přihlášení

Vaše střecha, naše péče: Moderní přístup k rekonstrukcím střech od KWK s.r.o.

Představte si, že se vám začne loupat střecha, nebo ještě hůř – po každém dešti nacházíte doma malé rybníčky. Střecha je přece základ, a pokud přestane plnit svou funkci, dřív nebo později vás to dožene. A právě v ten moment přichází na scénu Tesařství KWK s.r.o.. Firma z Kyjovic, která se zabývá kompletní střešní problematikou – od nových střech, přes rekonstrukce až po montáže střešních plášťů.

Proč se o střechu starat?

Možná si říkáte: "Proč bych měl myslet na střechu, dokud mi doma neprší?" Pravda, střecha je často tak trochu ignorovaná část domu. Jenže právě pravidelná údržba a včasná oprava vám může ušetřit hromadu peněz a starostí. Pokud se objeví problém a vy ho necháte být, časem se z něj stane pořádný průšvih. Firma Tesařství KWK nejen že opraví to, co je třeba, ale také poradí, co dělat, aby střecha sloužila dalších několik desetiletí.

Nová střecha na míru

Co když ale vaše střecha už dosloužila? Žádný problém. Tesařství KWK vám zajistí novou střechu přesně podle vašich představ. Od montáže střešních vazeb až po finální úpravy – a vy nemusíte hnout prstem. Stačí jim říct, co byste chtěli, a oni se postarají o zbytek. Konečně budete mít střechu, která nejen skvěle vypadá, ale také vás perfektně ochrání před každým rozmarům počasí.

Renovace starých střech? Specialita!

Ale co když nechcete novou střechu, ale jen opravit tu stávající? Renovace střech je další specialitou firmy. Umí vdechnout nový život starým střechám, které už nevypadají tak, jak by měly. Tesařství KWK vám střechu opraví, zrenovuje a upraví tak, že bude opět jako nová. Ať už potřebujete jen menší opravu, nebo kompletní renovaci, zvládnou to s přehledem.

Nejen o práci, ale i o radách

Firma ale není jen o práci rukama. Tesařství KWK si zakládá na tom, že každého zákazníka provede celým procesem. Co bude potřeba udělat, proč a jak se o střechu postarat do budoucna. Profesionální přístup, dlouholeté zkušenosti a výsledky, na které je spoleh.

Ať už se potýkáte s drobnými opravami nebo máte před sebou rozsáhlou rekonstrukci, Tesařství KWK s.r.o. je tu, aby vám poskytlo špičkový servis a dlouhodobé řešení pro vaši střechu. Střecha je základ každého domu, a proto není důvod dělat kompromisy. S Tesařstvím KWK si můžete být jistí, že vaše střecha bude pevná, odolná a spolehlivá – a to na dlouhá léta. Tak proč čekat? Kontaktujte je ještě dnes a nechte svou střechu v těch nejlepších rukou!

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 691 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 18 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 3 208 položek
Najít zboží