Vynikající mléčná čokoláda ručně vyráběná z ugandských kakaových bobů, které jsou vypěstované na rodinných farmách a zpracované v malých zemědělských družstvech v oblasti Bundibugyo na západě země, která se nachází v pohoří Rwenzori na hranicích s Kongem. Pohoří se také říká Měsíční hory.
Tyto kakaové boby patří k nejkvalitnějším ve východní Africe. Jsou pěstované na přírodní bázi. Farmáři nepoužívají žádné chemikálie.
Čokoláda Ndakasi je pojmenovaná po malé horské gorilce, které pytláci zabili rodiče. Je vyrobená z čistě přírodních surovin včetně původního kakaového másla. Neobsahuje palmový olej a chemická dochucovadla.
Zakoupením čokolády Ndakasi pomůžete veterinářům z organizace Gorilla Doctors, kteří se starají o poslední horské gorily v ugandských horských pralesech. Věnujeme jim 1 % z prodejní ceny této čokolády.
Složení: kakaové boby, sušené mléko, třtinový cukr, kakaové máslo
zpět na zboží