Registrace hosta Přihlášení

Předběhněte čas: Učte děti anglicky s Helen Doron už od raného věku!

Pokud přemýšlíte, kdy začít s výukou angličtiny u dětí, odpověď je – čím dříve, tím lépe. Helen Doron English Praha 4 je průkopníkem ve výuce dětí už od batolecího věku. Jejich metodika je založená na zážitkovém učení, které je přirozené a efektivní. Děti se angličtinu učí stejně, jako se učí mateřský jazyk – poslechem, opakováním a hrou.

Co dělá Helen Doron výjimečnou?

Na první pohled může výuka vypadat jako obyčejná hra. Děti se učí pomocí písniček, her, pohybu a interaktivních aktivit, které jsou přizpůsobené jejich věku a schopnostem. Tento přístup nejen podporuje osvojení jazyka, ale také rozvíjí kreativitu, sociální dovednosti a schopnost vyjádřit se v cizím jazyce bez stresu. Výuka je strukturována tak, aby si děti osvojily jazyk plynule a bez pocitu, že jde o klasické učení.

Význam včasného zahájení výuky

Mozek dětí v raném věku je jako houba, rychle absorbuje nové informace. Když jsou děti vystaveny cizímu jazyku už od malička, mnohem snadněji chápou strukturu jazyka, intonaci a výslovnost. Helen Doron začíná s výukou dětí už od 3 měsíců. Výhodou tohoto raného startu je nejen schopnost rychlejšího porozumění a komunikace, ale také to, že děti v budoucnu nemají strach mluvit cizím jazykem.

Programy pro různé věkové kategorie

Helen Doron nabízí několik úrovní kurzů, které jsou přizpůsobené vývojovým fázím dětí. Pro nejmenší děti (0–3 roky) jsou kurzy zaměřeny hlavně na poslech a opakování za použití zvukových nahrávek a pohybových aktivit. Pro předškolní a školní děti (3–10 let) se výuka rozšiřuje o hry, interaktivní činnosti a komunikaci v angličtině. Pro teenagery (10+) jsou k dispozici akademičtěji zaměřené kurzy, včetně přípravy na zkoušky Cambridge.

Ukázkové hodiny zdarma – Proč se vyplatí je vyzkoušet?

Přemýšlíte, zda je Helen Doron ten správný způsob výuky pro vaše dítě? Centrum na Praze 4 nabízí ukázkové hodiny zdarma, kde mohou děti i rodiče na vlastní oči vidět, jak hodiny probíhají. Děti si mohou vyzkoušet hravou výuku a rodiče získají jasnější představu o metodice a výsledcích.

Ukázkové hodiny jsou skvělou příležitostí, jak se seznámit s lektory, podívat se na učební materiály a pochopit, proč děti na lekce rády chodí. Rodiče mají možnost se aktivně zapojit do procesu výběru vhodného kurzu a zajistit, aby jejich děti měly co nejlepší start do učení angličtiny.

Příměstské tábory: Zábava i v létě

Kromě pravidelných kurzů nabízí Helen Doron English Praha 4 také letní příměstské tábory. Tyto tábory jsou skvělou příležitostí, jak se děti mohou učit anglicky i během prázdnin, aniž by měly pocit, že „sedí ve škole“. Všechny aktivity jsou navrženy tak, aby byly zábavné, a zároveň děti motivovaly k dalšímu používání jazyka.

Tábory kombinují venkovní aktivity, sport, hry a lekce angličtiny, což dětem pomáhá nejen udržet kontakt s jazykem, ale také jim poskytuje příležitost k dalšímu rozvoji v přátelském a podporujícím prostředí.

Proč zvolit Helen Doron English pro své dítě?

Helen Doron není jen o výuce angličtiny – je to komplexní program rozvoje, který pomáhá dětem získat pozitivní vztah k učení, rozvíjí jejich komunikační dovednosti a podporuje je v sebedůvěře. Výuka je navíc přizpůsobena potřebám každého dítěte, což zaručuje, že se bude cítit pohodlně a bude motivované učit se dál.

Angličtina se tak stává přirozenou součástí jejich života a otevírá jim dveře do budoucnosti plné příležitostí, ať už v dalším vzdělávání nebo v pracovním životě.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 688 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 17 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 3 129 položek
Najít zboží