Registrace hosta Přihlášení

Komplexní péče o vaši pleť: Kožní lékař Praha 6 - MUDr. Eva Fialová

Naše pokožka je neustále vystavována vnějším vlivům, a proto je důležité jí věnovat dostatečnou péči. Ať už vás trápí akné, ekzémy nebo máte obavy z mateřských znamének, je dobré se obrátit na odborníka. Kožní ambulance Fialová, s.r.o. se specializuje na diagnostiku a léčbu široké škály kožních i pohlavních onemocnění. Naši ordinaci najdete v Praze 6, Dejvicích, na ulici Jugoslávských partyzánů, kde nabízíme profesionální péči v příjemném prostředí. Pojďme se podívat na to, jaké služby vám můžeme nabídnout.

Dermatovenerologie: Odborná diagnostika a léčba

Dermatovenerologie je obor, který se zaměřuje na kožní a pohlavní choroby, jejich diagnostiku a léčbu. V Kožní ambulanci Fialová se specializujeme na široké spektrum těchto onemocnění, od běžných kožních problémů, jako jsou vyrážky a ekzémy, až po složitější dermatologické případy a venerologii.

Kožní onemocnění často ovlivňují kvalitu života, ať už jde o nepříjemné svědění, bolesti nebo psychické nepohodlí kvůli vzhledu pokožky. Naším cílem je najít příčinu potíží a nasadit účinnou léčbu, která vám pomůže se vrátit ke zdraví a sebevědomí. Pokud máte problémy s pokožkou nebo pohlavními chorobami, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si konzultaci.

Prevence a kontrola mateřských znamének: Zdraví především

Věděli jste, že mateřská znaménka mohou být signálem vážnějšího kožního onemocnění, včetně rakoviny kůže? Pravidelné kontroly u dermatologa jsou klíčové pro včasné odhalení nežádoucích změn. V naší ambulanci provádíme odbornou prohlídku mateřských znamének s pomocí moderní diagnostiky. Kontrola je bezbolestná, rychlá a může vám doslova zachránit život.

Pokud si všimnete, že některé vaše znaménko mění tvar, barvu, nebo vás začne svědit či krvácet, objednejte se na vyšetření co nejdříve. Prevence je v tomto případě to nejdůležitější, co pro své zdraví můžete udělat.

Odstranění bradavic a léčba kožních alergií i ekzémů

Bradavice, ekzémy nebo kožní alergie mohou být nejen nevzhledné, ale také značně nepříjemné. V Kožní ambulanci Fialová nabízíme bezpečné a efektivní odstranění bradavic pomocí moderních metod, které jsou šetrné k pokožce a zajišťují rychlé hojení.

Ekzémy a alergie často vyžadují dlouhodobou a cílenou léčbu. U nás vám na základě odborného vyšetření nabídneme individuální léčebný plán, který vám pomůže zmírnit příznaky a zlepšit celkový stav pokožky. Cílem je dosáhnout co nejlepšího výsledku a zbavit vás nepříjemných obtíží, které tyto kožní nemoci přinášejí.

Diskrétní léčba pohlavních chorob: Venerologie

Venerologie je citlivý obor, který se zaměřuje na diagnostiku a léčbu pohlavních chorob. V naší ambulanci klademe důraz na diskrétnost a individuální přístup, abyste se při návštěvě cítili co nejpohodlněji. Pohlavní choroby, jako jsou syfilis, kapavka nebo chlamydie, vyžadují okamžitou léčbu, aby nedošlo k dalším komplikacím.

Důležité je, abyste se včas obrátili na odborníka, jakmile zaznamenáte jakékoliv příznaky. Naším cílem je rychlá a efektivní léčba, která vám pomůže vrátit se k plnohodnotnému životu.

Korektivní dermatologie a lékařská kosmetika: Krása a zdraví v harmonii

Kromě tradiční dermatologie se zaměřujeme také na korektivní dermatologii a lékařskou kosmetiku. Pokud vás trápí například jizvy po akné, pigmentové skvrny nebo jiné kosmetické nedokonalosti, jsme tu, abychom vám pomohli. Na základě odborného vyšetření navrhneme ošetření, které zlepší vzhled vaší pokožky a zvýší vaše sebevědomí.

V oblasti lékařské kosmetiky nabízíme také profesionální poradenství a ošetření, které vám pomůže dosáhnout zdravé a krásné pleti. Vždy dbáme na to, aby byla naše péče přizpůsobena potřebám každého pacienta.


V Kožní ambulanci Fialová klademe důraz na individuální přístup a poskytování odborné péče v příjemném prostředí. Naší prioritou je vaše zdraví a spokojenost. Pokud máte jakékoliv problémy s pokožkou nebo potřebujete odbornou konzultaci, neváhejte nás navštívit. Jsme tu pro vás, abychom vám pomohli s léčbou kožních a pohlavních onemocnění i s estetickými problémy pleti.

Firmy

Aktuální informace o firmách a službách ze všech regionů České republiky

více než 78 691 firem
Najít firmu

Poptávky

Poptávky z ČR a celého světa a veřejné zakázky z ČR a SR.

přesně 18 poptávek
Poptávky

Zboží

Navštivte nákupní galerii zboží a výrobků našich klientů.

více než 3 208 položek
Najít zboží