Guest registration Login

Pohodlné a dostupné ubytování v Mladé Boleslavi: Krátkodobé i dlouhodobé pobyty na dosah ruky

Naše nově vybudovaná ubytovna na okraji Mladé Boleslavi vám nabízí komfortní ubytování, které je ideální jak pro krátkodobé, tak dlouhodobé pobyty. Ubytovna je strategicky situována v blízkosti dálnice, pouhé 2 km od Exitu Bezděčín Mělník, což zaručuje snadnou a rychlou dostupnost. Ať už jste na cestách za prací, studiem nebo navštěvujete rodinu, naše ubytovna představuje perfektní volbu pro váš pobyt v Mladé Boleslavi.

Moderní vybavení a ideální poloha pro pohodlný pobyt

Ubytovna nabízí celkem 34 pokojů s kapacitou od jednoho do tří lůžek. Každý z pokojů je moderně vybaven, aby vám poskytl maximální pohodlí během vašeho pobytu. Pokoje disponují vlastní sprchou, toaletou, lednicí a rychlým WiFi připojením, které je v dnešní době nezbytné pro každodenní komunikaci i práci na dálku. Pro vaše pohodlí a samostatnost jsou na každém patře k dispozici dvě plně vybavené kuchyňky. Tyto kuchyňky umožňují hostům připravit si vlastní jídlo, což ocení zejména ti, kteří plánují delší pobyt. Možnost vaření v pohodlí ubytovny přináší nejen úsporu, ale i pocit domova, což je při dlouhodobém ubytování velkou výhodou.

Prostorné parkoviště a snadná dostupnost

Jedním z klíčových aspektů naší ubytovny je prostorné parkoviště, které je zdarma k dispozici všem hostům. Díky tomu se nemusíte obávat o bezpečnost svého vozidla a máte jistotu, že vždy najdete volné místo k parkování. Snadná dostupnost ubytovny je zajištěna blízkostí dálnice, což je výhodné pro ty, kteří cestují autem a potřebují rychlý přístup do centra města nebo do okolních regionů. Ať už jedete do práce, na obchodní schůzku nebo na výlet, oceníte, jak rychle se můžete dostat tam, kam potřebujete.

Flexibilní cenové možnosti pro všechny typy pobytů

Naše ubytovna nabízí různé cenové balíčky, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly jak krátkodobým, tak dlouhodobým pobytům. Pro hosty, kteří plánují zůstat déle než jeden měsíc, nabízíme speciální slevy, které výrazně sníží náklady na ubytování. Zároveň poskytujeme slevy pro firemní zákazníky, kteří u nás ubytovávají větší počet zaměstnanců. Naším cílem je nabídnout cenově dostupné ubytování bez kompromisů na kvalitě. Pokud máte specifické požadavky nebo plánujete dlouhodobý pobyt, rádi vám připravíme nabídku na míru, která bude odpovídat vašim potřebám a rozpočtu.

Příjemné prostředí a moderní vybavení

Naše ubytovna se může pochlubit moderním a příjemným prostředím, které přispívá k pohodlí a spokojenosti našich hostů. Pokoje jsou světlé, prostorné a zařízené s důrazem na praktičnost a komfort. Každý pokoj je vybaven pohodlnými postelemi, úložnými prostory a pracovním stolem, což umožňuje hostům efektivně pracovat a odpočívat. Společné kuchyňky na každém patře jsou plně vybaveny moderními spotřebiči, včetně vařiče, mikrovlnné trouby, lednice a nádobí, což hostům umožňuje snadnou přípravu jídla.

Fotogalerie: Nahlédněte do našich prostor

Chcete-li si udělat lepší představu o našich prostorách, zveme vás k nahlédnutí do naší fotogalerie. Zde můžete vidět, jak vypadají naše pokoje, společné prostory a parkoviště. Fotografie vám ukážou, že naše ubytovna je navržena tak, aby poskytovala maximální komfort a funkčnost. Můžete si prohlédnout prostorné a dobře osvětlené pokoje, vybavené kuchyňky i další zázemí, které vám zpříjemní pobyt.

Závěrem: Proč si vybrat naši ubytovnu

Naše ubytovna v Mladé Boleslavi je ideálním řešením pro jednotlivce i skupiny, kteří hledají kvalitní a cenově dostupné ubytování. Ať už potřebujete přenocovat na jednu noc nebo hledáte místo pro dlouhodobý pobyt, jsme připraveni vám nabídnout moderní vybavení, výhodnou polohu blízko dálnice a atraktivní ceny. Naším hlavním cílem je, aby se každý host cítil u nás pohodlně a byl maximálně spokojený. Přijďte a přesvědčte se sami o kvalitě našich služeb.

Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete další informace, neváhejte nás kontaktovat. Jsme tu pro vás a rádi vám pomůžeme s vašimi požadavky na ubytování. Naše ubytovna je místem, kde se budete cítit jako doma, ať už přijíždíte na krátkou návštěvu nebo na delší období. Děkujeme, že jste si vybrali naši ubytovnu, a těšíme se na vaši návštěvu!

 

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 691 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 18 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 3 208 items
Find the goods