Guest registration Login
Ubytovna DAKARE, s.r.o.
All articles

Ubytovna Dakare s.r.o. v Brně: Vaše komfortní a cenově výhodné ubytování nedaleko centra

Ubytovna Dakare s.r.o. se nachází v klidné části Brna na ulici Vídeňská. Nabízí širokou škálu ubytovacích možností pro jednotlivce i skupiny. Pokoje jsou vybaveny moderními zařízeními včetně lednice, televize a internetu. Ubytovna je ideální pro turisty, pracovníky i studenty, kteří hledají pohodlné a cenově dostupné ubytování nedaleko centra města.

Komfortní pokoje pro každého

Ubytovna Dakare s.r.o. nabízí různé typy pokojů, aby vyhověla potřebám všech hostů. K dispozici jsou jedno-, dvou- a třílůžkové pokoje s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven lednicí, televizí, internetem a vlastním sociálním zařízením. Moderní vybavení pokojů zajišťuje, že každý host se bude cítit jako doma. Pro ty, kteří chtějí vařit, je k dispozici také společná kuchyňka, vybavená vším potřebným pro přípravu jídel. Navíc, každý pokoj je pravidelně uklízen, což zaručuje čistotu a pohodlí po celou dobu pobytu.

Výborná lokalita s jednoduchým přístupem

Ubytovna se nachází v klidné části Brna na ulici Vídeňská, což poskytuje hostům klidné prostředí k odpočinku. Blízkost autobusové zastávky zajišťuje snadný přístup k hlavním památkám a atrakcím Brna, jako jsou Špilberk, Katedrála svatého Petra a Pavla nebo brněnské podzemí. Tato strategická poloha umožňuje hostům snadno objevovat krásy města i jeho okolí. Navíc, lokalita ubytovny je ideální výchozí bod pro výlety do přírody, kde si můžete užít relaxaci a sportovní aktivity. V těsné blízkosti se také nachází několik restaurací, kaváren a obchodů, které doplňují komfortní pobyt v ubytovně.

Široké spektrum služeb pro pohodlí hostů

Pro pohodlí hostů nabízí Ubytovna Dakare s.r.o. několik užitečných služeb. Hosté mohou využít společnou kuchyňku, kde si mohou připravit vlastní jídlo. K dispozici je také prádelna, která je vybavena moderními pračkami a sušičkami, což je velká výhoda pro dlouhodobější pobyty. Pro ty, kteří přijedou autem, je zajištěno parkoviště přímo u ubytovny. Recepce je otevřena 24 hodin denně a je k dispozici pro veškeré dotazy a potřeby hostů, což zajišťuje, že váš pobyt bude co nejpohodlnější. Personál recepce je ochotný a vstřícný, vždy připravený poradit nebo pomoci s organizací volného času.

Ideální volba pro turisty, pracovníky i studenty

Ubytovna Dakare s.r.o. na ulici Vídeňská v Brně je skvělou volbou pro každého, kdo hledá pohodlné a cenově dostupné ubytování. S širokou škálou pokojů a služeb v klidné lokalitě nedaleko centra města je ideálním místem pro turisty, pracovníky i studenty. Ubytovna poskytuje komfortní prostředí, kde se můžete cítit jako doma, ať už jste v Brně za prací, studiem nebo rekreací. Její výhodná poloha umožňuje rychlý přístup k významným brněnským památkám a atrakcím, stejně jako k obchodním centrům a univerzitám. Pokud hledáte ubytování, které kombinuje pohodlí, výhodnou polohu a přijatelnou cenu, Ubytovna Dakare s.r.o. je pro vás ideální volbou.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods