Guest registration Login
STROJÍRNY Rumburk s.r.o.
All articles

STROJÍRNY Rumburk s.r.o.: technologická přesnost a široké spektrum strojírenských služeb

STROJÍRNY Rumburk s.r.o., sídlící v ulici Vojtěcha Kováře v Rumburku, nabízí spolehlivé a komplexní strojírenské služby. Od výroby přípravků po složité CNC obrábění a svařování, společnost se pyšní špičkovými technologiemi a širokým spektrem služeb, které uspokojí potřeby mnoha průmyslových odvětví.

Precizní soustružení a CNC obrábění

STROJÍRNY Rumburk s.r.o. excelují v soustružnických operacích, využívajících nejmodernější technologie. Nabízíme širokou škálu služeb od manuálního soustružení na karuselech až po vysoko přesné CNC obrábění. Naše zařízení umožňují zpracování obrobků s průměrem až 1150 mm a délkou až 4000 mm. Tento rozsah kapacit nám umožňuje splňovat požadavky různých průmyslových odvětví, včetně automobilového průmyslu, energetiky a dalších.

Široké možnosti soustružení

Nabízíme komplexní soustružnické operace, které zahrnují manuální soustružení na karuselech a vysoce přesné CNC obrábění. Toto nám umožňuje zpracovat širokou škálu obrobků s různými rozměry a složitostí. Díky našim pokročilým technologiím jsme schopni dosáhnout vysoké přesnosti a kvality povrchové úpravy, což je klíčové pro náročné aplikace v průmyslových odvětvích.

Pokročilé CNC obrábění

Naše CNC obráběcí stroje jsou vybaveny nejnovějšími technologiemi, které nám umožňují provádět složité obráběcí operace s vysokou přesností. Tímto způsobem můžeme splnit i ty nejnáročnější požadavky našich zákazníků, ať už se jedná o velkosériovou výrobu nebo zakázkovou výrobu specifických dílů.

Komplexní frézování a vrtání

Naše kapacity v oblasti frézování a vrtání zahrnují použití pokročilých vyvrtávaček a frézek, schopných zvládnout extrémní velikosti a váhy obrobků. Tato technologická vybavenost nám umožňuje realizovat i nejnáročnější zakázky. S maximálními rozměry obrobků až 5000x3000x2000 mm a váhou až do 10 000 kg, vyhovíme specifikacím nejkomplexnějších projektů.

Špičkové frézování

Naše pokročilé frézovací stroje umožňují přesné zpracování materiálů s vysokou kvalitou povrchové úpravy. Díky tomu můžeme splnit požadavky na výrobu složitých tvarů a rozměrů, které jsou nezbytné pro různé průmyslové aplikace.

Přesné vrtání

Naše vyvrtávačky jsou schopné provádět přesné vrtací operace s vysokou přesností. To nám umožňuje dosáhnout vysoké kvality zpracování a splnit specifické požadavky zákazníků na rozměry a tvary otvorů v různých materiálech.

Profesionální broušení a povrchové úpravy

Nabízíme široký rozsah broušení, od plochého broušení pro obrobky s maximálními rozměry 700x2000 mm po kulaté broušení s průměrem až 630 mm a délkou 4000 mm. Naše zařízení umožňují dosažení vysoké přesnosti a kvality povrchové úpravy, což je klíčové pro aplikace vyžadující extrémní odolnost a preciznost.

Rozmanité broušení

Naše kapacity zahrnují ploché broušení a kulaté broušení, což nám umožňuje dosáhnout vysoké kvality povrchové úpravy pro různé aplikace. Naše pokročilé technologie broušení zajišťují dosažení potřebné přesnosti a odolnosti, což je nezbytné pro mnoho průmyslových odvětví.

Povrchové úpravy

Kromě broušení nabízíme i další povrchové úpravy, které zajišťují vysokou kvalitu finálního produktu. Díky našim zkušenostem a technologickému vybavení jsme schopni splnit i ty nejnáročnější požadavky na povrchovou úpravu.

Rozsáhlé možnosti svařování a další zpracování

Svařování patří mezi naše silné stránky. Používáme moderní techniky svařování v CO2 a směsných plynech, což nám umožňuje dosahovat vynikajících výsledků. Dále provádíme dělení materiálu na nejmodernějších pásových pilách a nůžkách a válcování závitů, což nám umožňuje kompletní zpracování materiálů dle individuálních potřeb klientů.

Moderní techniky svařování

Naše svařovací techniky zahrnují moderní metody, které nám umožňují dosáhnout vysoké kvality spojů. Používáme svařování v CO2 a směsných plynech, což zajišťuje vynikající mechanické vlastnosti a odolnost svařených spojů.

Další zpracování materiálů

Kromě svařování nabízíme i další zpracování materiálů, jako je dělení materiálu na pásových pilách a nůžkách a válcování závitů. Tyto operace nám umožňují poskytovat komplexní služby a splnit specifické požadavky našich zákazníků.

STROJÍRNY Rumburk s.r.o. - Váš průmyslový dodavatel

STROJÍRNY Rumburk s.r.o. dokazují, že české strojírenství drží krok s globálními trendy a technologiemi. Díky širokému spektru služeb, vysoké flexibilitě a schopnosti přizpůsobit se specifickým požadavkům zákazníků, si firma udržuje silnou pozici na trhu a je hrdým dodavatelem pro mnohá průmyslová odvětví.

Dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti

Naše společnost se může pochlubit dlouholetými zkušenostmi v oboru strojírenství, což nám umožňuje poskytovat služby na nejvyšší úrovni. Naši odborníci jsou schopni poradit a navrhnout optimální řešení pro specifické potřeby každého zákazníka.

Technologický pokrok

Sledujeme nejnovější trendy a technologický pokrok v oboru, abychom mohli našim zákazníkům nabídnout ty nejmodernější a nejefektivnější řešení. Díky tomu jsme schopni udržet krok s globální konkurencí a poskytovat služby, které splňují nejvyšší standardy kvality.

 

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 689 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 17 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 3 129 items
Find the goods