Guest registration Login

Sanace vlhkého zdiva: Jak jsme vyřešili vlhkost v domě s pomocí odborníků z firmy Mikšík Pavel

Vlhké zdivo v našem domě nás začalo trápit už delší dobu, a tak jsme se rozhodli vyhledat odborníka. Firma Mikšík Pavel z Kolína nás hned zaujala svým širokým spektrem služeb zaměřených na odvlhčení a izolaci zdiva.

Nabízejí moderní metody, jako jsou injektáže mikrosilikonovým krémem, silansiloxanovými roztoky a gelovou injektáží. Kromě toho se specializují na chemické injektážní clony, svislé izolace a aplikaci sanačních omítek od renomovaných výrobců, jako jsou SCHOMBURG a BAYOSAN.

Firma s více než 20letou zkušeností v oboru

Co nás na firmě Mikšík Pavel přesvědčilo nejvíce, byla jejich dlouholetá praxe a odborné znalosti v oblasti sanace zdiva. Pavel Mikšík a jeho tým mají více než 20 let zkušeností a úspěšně realizovali stovky zakázek po celé České republice. Tým odborníků z Kolína nabízí komplexní služby – od diagnostiky až po realizaci sanačních opatření. Jejich profesionální přístup a používání nejmodernějších materiálů, jako jsou AQUAFIM F, AQUAFIM IB2, či DICOSIL 100, nám dodali jistotu, že naše zdivo bude účinně chráněno před další vlhkostí.

Moderní technologie a přístup na míru

Jednou z věcí, které jsme si u firmy Mikšík Pavel velmi vážili, bylo individuální řešení pro náš dům. Po důkladné konzultaci a prozkoumání stavu našeho zdiva nám pan Pavel navrhl kombinaci metod, které by nejlépe vyhovovaly našim potřebám. Zvolili jsme gelovou injektáž v kombinaci s sanačními omítkami. Tím se zajistila jak ochrana zdiva před vlhkostí, tak estetické zlepšení. Použití injektážních prostředků jako AIDA INJEKTIONS CREME zaručilo dlouhodobou ochranu a suché zdi.

Sanační omítky jako finální krok

Po úspěšné injektáži jsme nechali aplikovat sanační omítky. Ty nejen že odvádějí zbytkovou vlhkost pryč, ale také zabraňují vzniku solných výkvětů a plísní, které jsou častým problémem u vlhkého zdiva. Mikšíkův tým použil vysoce kvalitní sanační systémy od firem BAUREX a SCHOMBURG, což zajišťuje, že omítka bude dlouho sloužit a náš dům bude vypadat jako nový.

Poradenství, které stojí za to

Kromě samotných prací firma Mikšík Pavel nabízí také odborné poradenství. Díky jejich zkušenostem jsme mohli vybrat to nejlepší řešení, které odpovídalo našim potřebám. Navíc jsme dostali jasnou cenovou kalkulaci a přehled časového plánu, což nám pomohlo lépe plánovat rekonstrukci.

Zkrátka, pokud máte problém s vlhkostí zdiva, neváhejte oslovit Mikšíka Pavla z Kolína. Naše zkušenost byla velmi pozitivní – odborný přístup, rychlé jednání a především efektivní výsledky.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 694 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 18 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 833 items
Find the goods