Guest registration Login

PALELI s.r.o.: Vaše řešení pro stavební práce v Plzni a přilehlém okolí

Hledáte spolehlivou a zkušenou stavební firmu ve Plzni? PALELI s.r.o. nabízí širokou škálu specializovaných stavebních služeb s více než desetiletou praxí. Ať už potřebujete dlaždičské, fasádní, zednické či výkopové práce, jsme tu pro vás.

V PALELI s.r.o. rozumíme, že každý stavební projekt je jedinečný. S více než deseti lety zkušeností v oblasti stavebnictví poskytujeme služby, které jsou přizpůsobeny specifickým potřebám našich klientů. Naše firma se specializuje na stavební práce všeho druhu, od menších oprav až po velké projekty, a to především ve Plzeňském regionu.

Služby - stavební činnost:

  • Dlaždičské práce: Naše dlaždičské práce zahrnují instalaci dlažby pro interiéry a exteriéry, včetně teras, chodníků, vjezdových cest a parkovišť. Používáme moderní techniky a materiály vysoké kvality, které zaručují dlouhou životnost a estetický vzhled.
  • Fasádní práce: Nabízíme kompletní služby v oblasti fasád, včetně zateplení, malování a obnovy povrchů. Naše techniky zvyšují energetickou účinnost budov a zlepšují jejich vzhled. Věnujeme zvláštní pozornost detailům, aby byl každý projekt dokončen s maximální precizností.
  • Zednické práce: Provádíme veškeré zednické práce od zdění příček až po komplexní stavební úpravy. Naše služby jsou ideální pro klienty plánující rekonstrukce, přístavby nebo novostavby.
  • Výkopové práce s vlastním bagrem: Disponujeme vlastním bagrem, což nám umožňuje efektivně provádět zemní práce, včetně přípravy základů, výkopů pro inženýrské sítě a další potřebné zemní práce pro stavební projekty.

Závazek kvality:

V PALELI s.r.o. si zakládáme na dodržování nejvyšších standardů kvality a spokojenosti zákazníků. Každý projekt je pro nás důležitý, bez ohledu na jeho velikost nebo složitost. S námi můžete očekávat včasné a kvalitně provedené práce za konkurenceschopné ceny.

Kontaktujte nás:

Pro nezávaznou nabídku nebo konzultaci nás neváhejte kontaktovat na telefonním čísle 776 143 511 nebo prostřednictvím e-mailu bodnar2504@gmail.com. Rádi vám pomůžeme s realizací vašich stavebních plánů.

S PALELI s.r.o. získáte jistotu, že vaše stavební potřeby budou řešeny profesionálně a s maximální pečlivostí. Přesvědčte se o kvalitě našich služeb a staňte se jedním z mnoha spokojených klientů, kteří si vybrali naši firmu pro realizaci svých stavebních projektů.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 927 items
Find the goods