Guest registration Login
NutriVet s.r.o.
All articles

NutriVet s.r.o.: Odborník na výživu a zdraví hospodářských zvířat

Společnost NutriVet s.r.o., se specializací na výživu a konzervaci krmiv, nabízí inovativní produkty a služby, které podporují zdraví a efektivitu chovu hospodářských zvířat.

NutriVet s.r.o., se sídlem v Pohořelicích, je vůdčí společností v oblasti zemědělských produktů a služeb pro chov hospodářských zvířat, zejména skotu. Jejich široká nabídka zahrnuje kvalitní krmiva, konzervační přípravky a profesionální analytické služby, které zlepšují jak zdraví zvířat, tak i hospodářský výsledek farmářů.

Specializované krmivo a konzervační technologie

NutriVet s.r.o. nabízí široké spektrum produktů pro krmení a konzervaci statkových krmiv. Díky spolupráci s předními výrobci, jako jsou Ecosyl a SAFESIL, poskytuje společnost efektivní řešení pro uchování krmiv v co nejlepším stavu. Tato konzervační přípravky nejen zajišťují dlouhodobou stabilitu a hygienickou nezávadnost siláží, ale také zvyšují jejich výživovou hodnotu a minimalizují ztráty sušiny.

Poradenství a podpora při výrobě siláže

Firma NutriVet s.r.o. je známá svým odborným poradenstvím v oblasti výroby siláže. Specializované konzervační přípravky a aplikátory, jako je AgriNIR, umožňují zemědělcům optimalizovat proces silážování tak, aby dosáhli co nejlepších výsledků v závislosti na typu a stavu krmiva. Důraz je kladen na maximalizaci obsahu organických živin a uchování kvality krmiva pro celoroční využití.

Pokročilé analytické a laboratorní služby

NutriVet s.r.o. provozuje moderně vybavenou laboratoř, kde nabízí komplexní testy a analýzy pro kontrolu kvality krmiv. Služby zahrnují metabolické testy, analýzy krve skotu a hodnocení aerobní stability krmiv. Toto vše přispívá k lepšímu pochopení nutričních potřeb zvířat a efektivnějšímu využití krmiv na farmách.

Závazek k zlepšení zdraví chovu a ekonomiky farmy

Cílem společnosti NutriVet s.r.o. není pouze prodej produktů, ale hlavně podpora zdraví hospodářských zvířat a zlepšení ekonomiky živočišné produkce. Spolupráce s laboratoří umožňuje cíleně řídit výživu přežvýkavců, což má přímý vliv na celkovou produktivitu a zdraví chovu.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods