Guest registration Login

Profesionální dětská lékařka v Brně: MUDr. Ivana Jelínková - prvotřídní pediatrie

MUDr. Ivana Jelínková, uznávaná dětská lékařka s dlouholetou praxí, poskytuje v Brně-Chrlicích komplexní zdravotní péči s důrazem na prevenci a empatický přístup k malým pacientům. Navštivte její ordinaci, kde se děti cítí bezpečně a rodiče mohou důvěřovat špičkové péči.

Ordinace MUDr. Ivany Jelínkové

MUDr. Ivana Jelínková má dlouholeté zkušenosti jako praktická lékařka pro děti a dorost. Její empatický přístup a odborné znalosti zajišťují přesnou diagnostiku a účinnou léčbu, což dětem pomáhá překonat obavy z lékařských vyšetření. Ordinace je místem, kde se každý malý pacient cítí dobře a může se spolehnout na laskavou péči.

Široká nabídka zdravotních služeb

Ordinace MUDr. Ivany Jelínkové poskytuje komplexní zdravotní služby pro děti a dorost. Mezi tyto služby patří preventivní prohlídky, povinná i nepovinná očkování, léčba akutních a chronických onemocnění a poradenství v oblasti výživy a zdravého životního stylu. Preventivní prohlídky jsou prováděny v souladu s harmonogramem Ministerstva zdravotnictví.

Pohodlný systém objednávání návštěv

Pro pohodlí rodičů a jejich dětí nabízí MUDr. Ivana Jelínková jednoduchý a efektivní systém objednávání návštěv, který je možný telefonicky nebo online. Tento systém minimalizuje čekací doby a zajišťuje, že každý pacient dostane péči včas.

Moderní a přátelské prostředí ordinace

Ordinace MUDr. Ivany Jelínkové na adrese Břetislavova 40 v Brně-Chrlicích je navržena tak, aby poskytovala moderní a přátelské prostředí. Díky tomu se děti cítí pohodlně a uvolněně. Kvalitní péče je doplněna o služby, jako je aplikace náušnic a nepovinná očkování, vše v příjemné atmosféře.

Spolupráce s MUDr. Ivanou Jelínkovou

V ordinaci se věnují především preventivním prohlídkám. Provozní hodiny jsou oddělené pro nemocné pacienty a pro odborné poradenství. Doporučujeme si předem objednat konkrétní čas, zejména pro preventivní prohlídky. Ordinace se snaží vyjít vstříc časovým možnostem rodičů a minimalizovat dobu čekání. Přehled předepsaných prohlídek a očkování je pečlivě veden a termíny jsou pravidelně připomínány.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 927 items
Find the goods