Guest registration Login
MKZ spol. s r.o.
All articles

Nepřehlédněte: Nejnovější trendy v nástavbách nákladních vozů od MKZ, spol., s.r.o.

Od roku 1991 společnost MKZ, spol. s r.o., poskytuje špičkové nástavby a vestavby pro nákladní automobily, s důrazem na kvalitu a inovace, aby vyhověly i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků.

Společnost MKZ, spol. s r.o., která byla založena v roce 1991, se vyprofilovala jako přední výrobce nástaveb a vestaveb pro nákladní vozidla. Díky své dlouholeté tradici a neustálému zlepšování výrobních procesů MKZ nabízí produkty, které pokrývají široké spektrum hmotnostních kategorií a průmyslových potřeb. Při výrobě kladou velký důraz na kvalitu materiálů, technologické inovace a flexibilitu ve výrobě, což umožňuje MKZ reagovat na specifické požadavky zákazníků a přizpůsobit výrobky pro různé průmyslové aplikace.

Historie a tradice výroby

Začátky společnosti MKZ, spol. s r.o. se datují do období počátku 90. let, kdy byla Česká republika svědkem velkých ekonomických změn. Od svého založení se firma zaměřila na produkci nástaveb a vestaveb pro nákladní automobily a postupně rozšířila své kapacity i na komplexní průmyslové řešení. V prvních letech firma vyráběla především skříňové a valníkové nástavby, které se montovaly na podvozky od českých výrobců. Dnes portfolio firmy zahrnuje mnoho typů nástaveb, včetně dílenských a montážních vestaveb, které umožňují efektivní využití prostoru a zvýšení produktivity práce na mobilních pracovištích.

Rozmanitost a kvalita produktů

V nabídce společnosti MKZ naleznete skříňové nástavby, které jsou k dispozici v různých velikostech a konfiguracích, valníkové nástavby určené k přepravě objemných a těžkých nákladů, a specializované dílenské a montážní vestavby. MKZ také vyrábí izotermické a chladírenské nástavby, které jsou vybaveny nejmodernějšími technologiemi pro udržení teploty nákladu. Další produkty zahrnují specializované nástavby pro přepravu sypkých materiálů a nástavby pro přepravu vozidel s rampami a zabezpečovacími systémy.

Flexibilita a individuální přístup

MKZ je známá svou schopností flexibilně reagovat na různorodé požadavky svých zákazníků. Vyrábí nástavby a vestavby pro všechny typy a značky vozidel dostupné na trhu, což umožňuje každému zákazníkovi najít řešení přesně na míru jeho potřebám. Ať už jde o malé podniky nebo velké korporace, MKZ dokáže poskytnout produkty, které přesně odpovídají specifikacím a očekáváním zákazníka.

Závazek k nejvyšší kvalitě

Jedním z hlavních pilířů filozofie MKZ je neustálé zlepšování kvality. Firma je držitelem certifikátu ISO 9001, což je důkazem jejího závazku k dodržování nejvyšších standardů ve výrobě. Každý výrobek prochází přísnými testy, aby splňoval vysoké standardy bezpečnosti, spolehlivosti a funkčnosti, které si zákazníci zaslouží.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods