Guest registration Login

Pod kouzelnými prsty Fadrhonse a Zahradníčkové - odkrýváme tajemství maskérského umění

V srdci Prahy se nachází místo, kde se budoucí maskéři učí od nejlepších. Maskérská škola Praha - Fazamakeup, kterou vede renomovaný Petr Fadrhons spolu s talentovanou Janou Zahradníčkovou, představuje vrchol ve vzdělávání v oblasti maskérství.

V průběhu staletí se způsob, jakým lidé přistupují k pěstění, zdobení a krášlení sebe sama, vyvíjel v závislosti na mnoha faktorech, včetně ekonomického a společenského postavení, umění a módy. Dnes, v éře rozvoje divadelní, filmové, televizní a reklamní práce, prožívá maskérská práce svojí renesanci. Moderní inscenační práce klade na maskérské umění maximální požadavky, a proto je důležité, aby odborníci v tomto oboru neustále rozvíjeli své dovednosti a znalosti.

Maskérská škola Praha - Fazamakeup nabízí dva kurzy, které reflektují tyto požadavky: rekvalifikační kurz maskérství a kurz zaměřený na základy a tvorbu speciálních efektů. Oba kurzy jsou schváleny Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a jejich absolvování je zakončeno vydáním osvědčení platného na celém území České republiky.

Rekvalifikační kurz nabízí komplexní vzdělání v délce 12 týdnů, zahrnující jak teoretickou, tak praktickou výuku. Účastníci se seznámí s historií umění a funkcí úpravy vlasů a make-upu v historických obdobích i současnosti. Na praktických lekcích se naučí práci s parukami, vlasovými náhražkami a základům výroby latexových doplňků.

Kurz základů a tvorby speciálních efektů je určen pro ty, kdo chtějí prohloubit své dovednosti v realizaci speciálních efektů potřebných pro vytvoření masek a make-upu pro film, televizi a divadlo. V průběhu tří měsíců se účastníci naučí základy kresby, modelace, odlévání a líčení masek technikou airbrush.

Petr Fadrhons, s dlouholetou praxí v oboru a úspěchy na domácí i mezinárodní scéně, je nejen uznávaným expertem, ale i vášnivým pedagogem, který své umění a znalosti předává další generaci maskérů. Jeho přístup k výuce je založen na kombinaci teoretického zázemí a praktických dovedností, čímž studentům umožňuje plně rozvinout jejich potenciál.

Jana Zahradníčková, spolulektorka a zkušená maskérka, je zase známá svou inovativností a schopností inspirovat studenty k experimentování s novými materiály a technikami. Společně tvoří nejen profesionální, ale i pedagogický tandem, který je zárukou kvality a inspirace.

Zažijte umění maskérství z první ruky a rozvíjejte svůj talent pod vedením zkušených lektorů, jako jsou Petr Fadrhons a Jana Zahradníčková. Pro více informací o kurzech a přihlášení kontaktujte přímo pana Fadrhonse.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods