Guest registration Login

Profesionální CNC soustružení a frézování s přesností od KOVOARTIP, s.r.o.

KOVOARTIP s.r.o. je přední česká společnost specializující se na zakázkovou výrobu soustružených a frézovaných dílců. S použitím nejmodernějších CNC strojů a technologií garantují vysokou kvalitu a přesnost výrobků, přičemž jejich služby jsou vyhledávané zákazníky z celé Evropské unie.

CNC soustružení a frézování

V nabídce naleznete široké spektrum služeb od CNC soustružení a frézování po konvenční frézování a broušení. Díky rozmanitému parku strojů jsou schopni vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům klientů:

  • Výroba ocelových konstrukcí
  • Výroba strojních dílů
  • Zakázková výroba
  • Zámečnické práce

Technologie a stroje pro frézování a broušení

KOVOARTIP s.r.o. klade velký důraz na kvalitu svých produktů a služeb. Firma disponuje moderním strojním parkem a zkušeným týmem pracovníků, kteří jsou zárukou kvalitně odvedené práce. Technologické vybavení zahrnuje dlouhotočné CNC soustruhy, vertikální obráběcí centra a další speciální stroje pro frézování a broušení. Díky tomu jsou schopni zpracovávat zakázky s extrémní přesností a efektivitou.

Inovace a partnerství jako pilíře udržitelného růstu KOVOARTIP

Investice do nejnovějších technologií a neustálý vývoj jsou klíčové pro udržení konkurenceschopnosti firmy. KOVOARTIP s.r.o. pravidelně aktualizuje svůj strojní park a zdokonaluje výrobní procesy. Společnost si také cení dlouhodobých vztahů s partnery a zákazníky. Její filozofií je budovat silné partnerství založené na vzájemné důvěře a spolehlivosti. V souladu s moderními trendy se firma zaměřuje i na udržitelnost a ekologii. Výrobní procesy jsou optimalizovány tak, aby byly co nejšetrnější k životnímu prostředí.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 927 items
Find the goods