Guest registration Login

Podlahy a dveře od JS-trade z Rousínova - Krása, kvalita, elegance a dlouhá životnost

Hledáte spolehlivou firmu pro pořízení kvalitních podlah a dveří do vašeho domova? Firma JS-trade podlahy-dveře se sídlem v okrese Vyškov se specializuje na prodej a instalaci podlah a dveří, čímž vám pomůže vytvořit interiér vašich snů.

Firma JS-trade podlahy-dveře s dlouholetou tradicí a širokou škálou produktů nabízí nejen dodávku, ale i montáž vinylových podlah, vinylových a betonových schodů a interiérových dveří s kování od renomovaných výrobců. Díky jejich profesionálním službám si můžete být jisti, že vaše podlahy a dveře budou namontovány s maximální precizností a péčí.

Dodávka a montáž kvalitních vinylových podlah

Jednou z hlavních předností firmy JS-trade je rozsáhlá nabídka kvalitních a moderních vinylových podlah od renomovaných výrobců, které jsou dostupné v různých designech a barevných provedeních. Firma je regionálním zástupcem předních značek vinylových podlah Weninger a Graboplast. Nová kolekce vinylových SPC podlah Weninger s 5G zámkovým spojem přináší revoluční změnu v instalaci a údržbě podlah. Vinylové podlahy jsou odolné, snadno se udržují, mají vysokou akustickou a tepelnou izolaci a jsou dostupné v mnoha dekorech a provedeních. Při pokládce podlah koupených u JS-trade vám bude cena podlah snížena o 9%.

Prodej a instalace interiérových dveří různých typů

JS-trade nabízí široký sortiment interiérových dveří různých typů, materiálů, barev a rozměrů. Je oficiálním prodejcem dveří IPERIODOOR a PERFECTDOOR a dodává také dveře od předních výrobců VOSTER, DRE a ERKADO. Součástí nabídky je také kování, které splňuje nejvyšší nároky na kvalitu a bezpečnost. Dveře od JS-trade dělí jednotlivé prostory, zajišťují soukromí a bezpečnost a dotvářejí celkový styl interiéru.

Vinylové a betonové schody v široké škále barev a materiálů

V nabídce JS-trade naleznete také vinylové a betonové schody. Vinylové schody jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají levné a odolné řešení. Jsou vyrobeny z kvalitního PVC, snadno se instalují, jsou nenáročné na údržbu a odolné proti vlhkosti. Betonové schody jsou vyrobeny z kvalitního betonu, zaručují dlouhou životnost a jsou odolné proti povětrnostním vlivům.

Dodávka kvalitních produktů a profesionální montáž

JS-trade nejenže prodává kvalitní produkty, ale také zajišťuje profesionální montáž. Tým zkušených odborníků se postará o správnou montáž podlah i dveří, čímž zajišťuje dlouhou životnost a bezproblémové užívání. Jedním z klíčových aspektů úspěchu je individuální přístup k zákazníkům. Každý projekt je řešen na míru a s ohledem na specifické požadavky a přání klienta. Odborníci z JS-trade poskytují svým zákazníkům poradenství při výběru materiálů a designu a zároveň zajišťují, že každý krok realizace probíhá hladce a efektivně. Důraz je kladen především na detail a preciznost, což se odráží v každém projektu, který realizuje. Provozuje také vzorkovou prodejnu podlah a dveří v Rousínově, která je otevřena pro všechny zákazníky hledající kvalitní podlahy či dveře.

Kvalitní a moderní vinylové podlahy od renomovaných výrobců

Jednou z hlavních předností firmy JS-trade je rozsáhlá nabídka kvalitních a moderních vinylových podlah od renomovaných výrobců, které jsou dostupné v různých designech a barevných provedeních, aby si každý zákazník mohl vybrat přesně podle svých představ a potřeb. Je regionálním zástupcem předních značek vinylových podlah Weninger a Graboplast a její nová kolekce vinylových SPC podlah Weninger s 5G zámkovým spojem přináší revoluční změnu v instalaci a údržbě podlah. Vinylové podlahy jsou ideální volbou pro každý interiér, protože jsou odolné, snadno se udržují, mají vysokou akustickou a tepelnou izolaci a jsou dostupné v mnoha dekorech a provedeních. Při pokládce podlah koupených u JS-trade vám bude cena podlah snížena o 9%.

Prodej a instalace interiérových dveří různých typů

Kromě podlah se JS-trade zaměřuje také na prodej a instalaci interiérových dveří, které jsou nezbytnou součástí každého bytu nebo domu, jelikož dělí jednotlivé prostory, zajišťují soukromí a bezpečnost a dotvářejí celkový styl interiéru. JS-trade nabízí interiérové dveře různých typů, materiálů, barev a rozměrů, takže si každý může vybrat dveře podle svého vkusu a potřeb. Je oficiálním prodejcem dveří IPERIODOOR a PERFECTDOOR a dodává také dveře od předních výrobců VOSTER, DRE a ERKADO. Součástí nabízených produktů je také kování od klasických až po designové kusy, které je důležitým doplňkem zvyšujícím funkčnost a estetiku dveří, a které splňuje nejvyšší nároky na kvalitu a bezpečnost.

Vinylové a betonové schody v široké škále barev, vzorů a materiálů

V nabídce naleznete naleznete také vinylové a betonové schody v široké škále barev, vzorů a materiálů. Vinylové schody od JS-trade jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají levné a odolné řešení. Jsou vyrobeny z jednoho kusu kvalitního PVC a snadno se instalují. Jsou také nenáročné na údržbu a odolné proti vlhkosti. Jejich výhodou je patentovaný spojovací systém pro realizaci bez přechodových lišt, který zajišťuje snadné napojování schodů. Dodávané samonosné betonové schody jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají elegantní a trvanlivé řešení. Jsou vyrobeny z kvalitního betonu a zaručují dlouhou životnost. Betonové schody se snadno udržují a jsou odolné proti povětrnostním vlivům.

JS-trade: široký sortiment, odborné služby a individuální přístup

Pokud hledáte firmu, která vám dodá a namontuje kvalitní a krásné podlahy a dveře, neváhejte a kontaktujte firmu JS-trade. Díky širokému sortimentu, odborným službám a individuálnímu přístupu si získala důvěru mnoha spokojených zákazníků. Navštívit můžete také její vzorkovou prodejnu podlah a dveří v Rousínově, kde vám vyškolení prodejci rádi poradí s výběrem toho pravého. Firma JS-trade podlahy-dveře je ideálním místem pro všechny, kteří hledají kvalitní podlahy a dveře za dostupné ceny.

 

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 706 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 19 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 946 items
Find the goods