Guest registration Login

J.A.D. TOOLS s.r.o.: Široká nabídka vybavení a nářadí pro profesionály v oblasti zahrady, stavebnictví a domácnosti

J.A.D. TOOLS s.r.o. se prezentuje jako uznávaný výrobce a distributor nástrojů a vybavení pro zahradu, stavbu i dílnu. Díky široké nabídce, která zahrnuje vše od stavebních koleček po reklamní stojany, si získala firmu důvěru mnoha profesionálů.

Stavební nářadí: Kolečka a vozíky pro každý úkol

Nabídka J.A.D. TOOLS s.r.o. je široká – zahrnuje lehká kolečka pro práci v zahradě i těžká stavební kolečka. Rudly a vozíky jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální stabilitu a snadnou manipulaci, což usnadňuje práci s těžkými břemeny.

Zahradní nářadí: Od lopat po hrábě

Zahradní nářadí od J.A.D. TOOLS s.r.o. zahrnuje hliníkové lopaty, rýče, motyky a hrábě. Tato nástroje jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, odolávají opotřebení a korozi a jejich ergonomický design zajišťuje pohodlí i při dlouhodobé práci.

Pro domov a dílnu: Od komínových dvířek po reklamní stojany

Pro domácí a dílenské potřeby firma nabízí komínová dvířka, reklamní stojany a další specializované nástroje. Tyto produkty jsou vyrobeny z odolných materiálů a jsou designovány pro maximální bezpečnost a dlouhou životnost.

Vše pro zahradu: Květináče, konve a zimní vybavení

Sortiment květináčů a konví od J.A.D. TOOLS s.r.o. zahrnuje také produkty pro zavlažování a péči o rostliny. V zimním programu najdete robustní shrnovače sněhu a další nástroje, které zvládnou nároky zimní sezóny.

Moderní postřikovače a specializované vybavení pro farmy

Firma také nabízí moderní postřikovače značky Kwazar a specializované vybavení pro farmy a zemědělství, které zefektivňuje každodenní práci a usnadňuje údržbu.

Profesionální podpora a doporučení prodejce

J.A.D. TOOLS s.r.o. poskytuje kompletní podporu svým partnerům a zákazníkům, ať už se jedná o výběr správného nářadí nebo hledání nejbližšího prodejce. Tým odborníků je připraven pomoci zákazníkům najít přesně to, co potřebují pro své projekty.

Kontaktujte J.A.D. TOOLS s.r.o. pro více informací a získejte produkty, které transformují vaši práci na něco snadného a efektivního.

 
 

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods