Guest registration Login

Zakázkové krejčovství Hana Paulíková: Šití na míru s důrazem na originalitu

Zakázkové krejčovství Hana Paulíková v Čkyni, Prachaticích, Jižní Čechy, se specializuje na šití přímo na míru, vytváření originálních šatů, opravy oděvů a prodej látek. V rámci svého portfolia nabízí také šití historických oděvů, dámských kostýmů a krojů.

Tradiční krejčovské řemeslo na míru

Krejčovství Hana Paulíková si zakládá na dlouholeté tradici a precizní práci. Každý kus oděvu je šitý na míru podle přání zákazníka, což zaručuje perfektní střih a pohodlí. Ať už hledáte elegantní večerní šaty, oblek na míru nebo originální outfit pro speciální příležitost, zde najdete to pravé.

Originální šaty a oděvy

Specialitou tohoto krejčovství je šití originálních šatů a oděvů. Výtvarný přístup a cit pro detail umožňují vytvářet jedinečné kousky, které vyniknou na každé společenské události. Každý návrh je konzultován se zákazníkem, aby výsledný produkt přesně odpovídal jeho představám a požadavkům.

Opravy a úpravy oděvů

Zakázkové krejčovství Hana Paulíková nabízí také služby v oblasti oprav a úprav oděvů. Potřebujete-li zkrátit kalhoty, zúžit sako nebo opravit zip na bundě, můžete se spolehnout na rychlé a kvalitní provedení. Tímto způsobem si můžete prodloužit životnost svého oblíbeného oblečení.

Historické oděvy, dámské kostýmy a kroje

Další specializací tohoto krejčovství je šití historických oděvů, dámských kostýmů a krojů. Díky znalosti historických střihů a technik šití dokáže Hana Paulíková vytvořit autentické repliky oděvů pro různé historické akce, divadelní představení či slavnosti.

Kvalitní materiály a látky

Při šití je kladen velký důraz na kvalitu použitých materiálů. Krejčovství Hana Paulíková nabízí široký výběr kvalitních látek, které zajišťují nejen skvělý vzhled, ale také dlouhou životnost a pohodlí. Každý zákazník si může vybrat z pestré palety barev a vzorů, což umožňuje vytvoření skutečně unikátních oděvů.

Zakázkové krejčovství Hana Paulíková je synonymem pro kvalitní a osobitý přístup k módě. Navštivte je v Čkyni, Prachaticích, Jižní Čechy, a objevte kouzlo oděvů šitých přímo na míru.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 688 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 17 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 3 129 items
Find the goods