Guest registration Login

Vyhledáváte spolehlivého vodoinstalatéra? Zkuste Bohumila Prause!

Potřebujete opravit kohoutek, vyměnit bojler nebo kotel? Obraťte se na společnost Bohumil Praus, která vám nabídne profesionální vodoinstalatérské a topenářské služby za příznivé ceny. Spoléhejte na odborníky s dlouholetou zkušeností a řadou spokojených zákazníků.

Široká nabídka vodoinstalatérských a topenářských služeb

Ať už potřebujete opravit prasklou hadici, vyměnit starý kotel nebo instalovat nový bojler, tým Bohumila Prause je připraven vám poskytnout rychlou a efektivní pomoc. Naše služby zahrnují kompletní diagnostiku a opravy stávajících systémů, instalace nových topných prvků a pravidelnou údržbu vašeho vodoinstalatérského a topenářského zařízení. Jsme zde pro vás, aby vaše domácnost nebo komerční prostory byly vždy v perfektním stavu.

Zkušení odborníci s mnohaletou praxí

Naše firma se může pochlubit dlouholetou praxí a množstvím spokojených zákazníků. Všechny naše techniky pravidelně procházejí odbornými školeními, aby byli vždy na špici v nových technologiích a postupech. Díky tomu vám můžeme garantovat nejen rychlost, ale i kvalitu a spolehlivost veškerých vodoinstalatérských a topenářských prací.

Zavolejte a domluvte si návštěvu našeho technika

Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete rychlou pomoc, neváhejte nás kontaktovat na adrese Kladina 11, Sezemice. Naši experti jsou připraveni vyřešit vaše potíže a zajistit, aby vaše zařízení bylo vždy v bezproblémovém stavu. Navštivte naši firmu nebo nám zavolejte – vaše spokojenost s našimi službami je pro nás nejvyšší prioritou!

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods