Guest registration Login

Architektonické návrhy a projekty na míru od Atelier Novotná s.r.o.

Atelier Novotná s.r.o. je renomovaná architektonická a projekční kancelář z Pardubic s bohatými zkušenostmi v oblasti návrhu a realizace stavebních projektů. Od roku 2010 se specializujeme na rodinné a bytové domy, provozovny, administrativní centra, výrobní a skladovací haly, stejně jako lokality připravené k výstavbě. Naše služby jsou dostupné nejen v Pardubicích, ale i v Hradci Králové, Chrudimi, Přelouči a dalších městech. Jsme finalisté krajského kola soutěže Firma roku 2016 a znovu nominovaní v roce 2017. Naším hlavním cílem je spokojený zákazník a kvalitní, funkční řešení.

Kompletní architektonické a projekční služby

Atelier Novotná s.r.o. poskytuje širokou škálu architektonických a projekčních služeb. Specializujeme se na návrhy rodinných domů, bytových domů, provozoven, administrativních center, výrobních a skladovacích hal a dalších objektů. Naše práce začíná detailními konzultacemi s klienty a analýzou jejich požadavků. Tyto požadavky řešíme v souladu s územním plánem dané lokality, čímž vytváříme studie sloužící jako podklad pro projekty a podklady pro vyjádření dotčených orgánů. Během procesu návrhu klademe velký důraz na energetickou efektivitu budov a jejich technologické vybavení.

Energetické hodnocení a odborné poradenství

Energetické hodnocení je nedílnou součástí našich projektů. Atelier Novotná s.r.o. se specializuje na zpracování energetických hodnocení pro různé dotační tituly, jako jsou Nová zelená úsporám nebo Úspory energií. Naše odborné poradenství v oblasti energetiky budov zahrnuje detailní analýzy a návrhy řešení, která pomáhají klientům dosáhnout vyšší energetické efektivity a snížení nákladů na provoz budov. Dbáme na to, aby každý náš projekt splňoval nejvyšší standardy v oblasti energetické efektivity a udržitelnosti.

Regionální působnost a individuální přístup

Naše architektonické a projekční služby jsou dostupné v mnoha městech východních Čech, včetně Pardubic, Hradce Králové, Chrudimi, Přelouče, Heřmanova Městce a dalších. Díky naší regionální dostupnosti můžeme efektivně reagovat na specifické potřeby a požadavky klientů z různých oblastí. Naše kancelář je známá svým individuálním přístupem k zákazníkům a důrazem na kvalitní a funkční řešení. Snažíme se přinášet inovativní a praktické návrhy, které odpovídají moderním trendům v architektuře a stavebnictví.

Ocenění a uznání naší práce

Atelier Novotná s.r.o. získal uznání nejen od spokojených klientů, ale také v odborných kruzích. Stali jsme se finalisty krajského kola soutěže Hospodářských novin Firma roku 2016 a v roce 2017 jsme byli opět nominováni. Toto ocenění je důkazem našeho závazku poskytovat kvalitní a inovativní služby v oblasti architektury a projektování. Jsme hrdí na to, že naše práce je oceňována a že můžeme přispívat k rozvoji a zkvalitňování stavebních projektů v našem regionu.

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro váš stavební projekt, neváhejte nás kontaktovat. Atelier Novotná s.r.o. je zde, aby vám poskytl komplexní služby od návrhu až po realizaci.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 688 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 17 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 3 129 items
Find the goods