Guest registration Login
ASB GRÜNLAND spol. s r. o. zahradnické produkty
All articles

ASB Grünland: Kvalita a inovace ve světě zahradních produktů

Společnost ASB Grünland, působící od roku 1958, je rodinným podnikem, který je lídrem v oblasti výroby a distribuce zahradních produktů. Nabízíme širokou škálu substrátů, hnojiv, mulčovací kůry a zeminy, které jsou vytvořeny s ohledem na udržitelnost a výkonnost. Vyberte si z naší BIO, PREMIUM nebo STANDARD řady a posuňte vaše zahradničení na novou úroveň.

Substráty pro zdravý růst vašich rostlin

V ASB Grünland si uvědomujeme, jak důležitý je základ pro každou rostlinu. Naše substráty jsou speciálně formulovány tak, aby poskytovaly ideální podmínky pro růst, vývoj a plodnost rostlin. Ať už potřebujete substrát pro květiny, zeleninu nebo speciální pěstební média pro zahradnictví, máme pro vás řešení.

Hnojiva pro bohatou úrodu a bujnou zeleň

Naše široká škála hnojiv zahrnuje vše od univerzálních směsí až po specializované produkty pro konkrétní typy rostlin. Využíváme nejnovější poznatky v oblasti výživy rostlin, aby naše hnojiva podporovala silný růst, zdravý vzhled a bohatou úrodu.

Mulčovací kůra pro ochranu a estetiku vaší zahrady

Naše mulčovací kůra nejenže zlepšuje vzhled zahradních ploch, ale také pomáhá udržovat vlhkost v půdě, potlačuje růst plevele a chrání rostliny před extrémními teplotami. Vyberte si z různých typů a barev, aby vaše zahrada vypadala dokonale a zároveň byla zdravá.

Prvotřídní zemina pro všechny vaše zahradnické potřeby

Naše zemina do květináčů a pěstební média jsou vyrobena s nejvyšší pečlivostí, aby zajistila optimální podmínky pro růst vašich rostlin. S použitím kvalitní zeminy od ASB Grünland dosáhnete lepších výsledků a vaše rostliny budou prosperovat.

Sídlo naší společnosti, ASB Grünland spol. s r. o., se nachází v idylickém prostředí na adrese Žár 38, v okrese České Budějovice, kde každý den pracujeme na tom, aby naše produkty přinášely radost a úspěch zahradníkům po celém Česku. Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí vašich zahradnických příběhů a pomáháme vám růst společně s vašimi rostlinami.

Companies

Current information about companies and services from all regions of the Czech Republic

more than 78 700 companies
Find a company

Demands

Demands from the Czech Republic and the whole world and public contracts from the Czech and Slovak Republic.

exactly 15 demands
Demands

Goods

Visit the shopping gallery of goods and products of our clients.

more than 2 924 items
Find the goods