Společnost Amaso CZ, s.r.o. dodává české maso od vybraných chovatelů v té nejvyšší kvalitě. Zabýváme se velkoobchodním prodejem vepřového a hovězího masa, které distribuujeme zejména do restaurací, řeznictví a dalších prodejen. Vyrábíme také vlastní uzeniny, v nabídce máme salámy, šunky, klobásy, párky, zabijačkové speciality a další masné výrobky.
Jsme specialisté na:
- Přeštík - přeštické černostrakaté prase
- Čestr - český strakatý skot
- Stařené hovězí maso, které vzniká metodou suchého zrání (Dry Age)
Chcete si pochutnat na našem mase?
Na našich www stránkách najdete seznam restaurací, do kterých maso dodáváme nebo si ho můžete zakoupit ve specializovaném řeznictví v Dlouhé ulici v Praze nebo na eshop.nasemaso.cz
Jaký sortiment masa dodáváme do restaurací a řeznictví?
- hovězí maso: hovězí kližka, plec, svíčková, roštěná a další
- vepřové maso: vepřová plec, kýta, pečeně, krkovice a jiné
- uzeniny
- masné výrobky
- salámy: uherský, šunkový, turistický, lovecký
- šunky: hovězí, dušená, pražská šunka
- klobásy
- párky.
Spolupracujeme s chovateli tradičních českých plemen, dohlížíme i na přepravu a porážku zvířat. Dbáme na kvalitu a oprášili jsem zapomenuté postupy při zpracování, maso sami bouráme, necháváme odležet a vyzrát. Díky tomu získá křehčí a výraznější chuť. Uzeniny připravujeme podle původních a osvědčených receptur jen z masa, soli a koření.