Guest registration Login

AKINU CZ s.r.o.

All goods

Akinu BITES & FUN kuřecí chipsy pamlsek pro psy 85 g

price:
35
CZK
I want to buy

Hledáte způsob, jak svého pejska zabavit nebo mu poskytnout opravdu lahodnou odměnu? Kuřecí chipsy jsou ideálním řešením! Tyto chutné a pevné pamlsky se skvěle hodí jako odměna, která vašemu psovi nejen zklidní mysl, ale také mu dopřeje radost z každého kousnutí.

Akinu BITES & FUN kuřecí chipsy můžete snadno nakrájet a udělat tak z nich také odměnu při trénování nových triků.

Tyto větší a pevnější kousky jsou ideální pro dlouhé žvýkání, což je činí skvělou volbou jak pro aktivní chvíle, tak pro chvíle relaxace. S bohatým přírodním zdrojem bílkovin a průhledným balením, které vám umožní vidět skutečnou surovinu, máte jistotu, že vašemu mazlíčkovi poskytujete jen to nejlepší. Fresh zip obal zajišťuje, že chipsy zůstanou čerstvé a chutné. Pamlsky jsou vhodné pro psy všech velikostí.


Proč je řada Akinu BITES & FUN skvělá?

- masové pamlsky
- větší a pevnější kusy
- ideální pro delší žvýkání
- vynikající zdroj bílkovin 
- velikost vhodná pro všechny pejsky
- fresh zip obal


Složení: kuřecí maso 70 %, kukuřičný škrob 11 %, rýžová mouka 9 %, sorbitol 5,2 %, glycerol 4,5 %, sůl 0,2 %, doplňkové látky: konzervanty (sorban draselný 0,1 %)
Analytické složení: hrubý protein 30 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý tuk 6 %, hrubý popel 4,5 %, vlhkost 23 %
Velikost: 85 g


Víte, že?
Fresh Zip obaly pomáhají uchovávat přirozenou vůni psích pamlsků. Díky uzávěru se vůně udržuje uvnitř obalu, což zvyšuje atraktivitu pamlsků. Silné vůně jsou často klíčem k tomu, aby pamlsky byly pro psy lákavé, a čerstvost aroma může mít vliv na preferenci vašeho mazlíčka.


back to the goods

Other goods