Ročníková vína Honig Cabernet Sauvignon pocházejí jak z vinařství Honig, tak dalších místních farmářských vinic. Každá část produkce byla vypěstována tak, aby individuálně reprezentovala přímo danou oblast. Hrozny jsou lisovány mezi 10 až 30 dny po sklizni. Blendování obecně přichází na řadu následující rok a lahvování ještě o rok později. Zrání probíhá jak v použitých, tak nových sudech z amerického i francouzského dubu. Výsledkem je prvotřídní komplexní Cabernet, který zaujme i ty nejnáročnější milovníky červeného vína.
Zrání:
18 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudecch
10% nové francouzské sudy
25% nové americké sudy
Složení: 83% Cabernet Sauvignon, 9% Pepit Verdot, 4% Merlot, 4% Cabernet FrancChuťový profil: Sladký a harmonický s tóny opečeného dubu a velmi dlouhým závěrem. Charakteristické jsou tóny zralých ostružin, švestek, malin, brusinek a černého čaje.
back to the goods